Dermatologiska Serum & Behandlingar

Här hittar du ett brett sortiment av serum och kurer från märken som rekommenderas och utvecklas i samarbete med fackmän som dermatologer. Karaktäristiskt för dessa produkter är att de kombinerar tolerans och effektivitet för alla hudtyper av ansiktsvård även känslig och atopisk hud. Här hittar du dermakosmetiska serum och behandlingar för huden som produceras enligt samma normer som läkemedel. Produkterna är effektiva problemlösare med kosmetiska egenskaper och hjälper till att upprätthålla en normal och välfungerande hud i ansiktet.

125 Produkt(er)

Vad är dermakosmetiskt serum och kurer?

Dermakosmetiska serum och behandlingar har framställts i samarbete med hudläkare, vilket garanterar ett kvalitetsserum som vårdar huden på djupet. Dessa produkter är effektiva problemlösare med kosmetiska egenskaper som hjälper till att upprätthålla en välfungerande hud.

Ett dermakosmetiskt serum är ett koncentrat av ansiktskräm. Serum används under din ansiktskräm för att krämen ska tränga in på djupet, bli mer aktiv och du kan minska mängden av ansiktskräm.

Kurer kan bestå av koncentrat, behandlingar eller liknande som vårdar huden. Här hittar du produkter som passar alla hudtyper, även känsliga och atopiska.

Varför ska jag använda dermakosmetiskt serum och kurer?

För att få optimal vård med dina ansiktsprodukter bör du använda serum under ansiktskrämen. Serum har starkare effekt än dag- och nattkräm, men tillsammans får du en ultimat vård för din hud.

Du kan med fördel välja ett serum som är utvecklat för exakt det problem du känner att du har. Då kan du välja en dag- eller nattkräm som vårdar huden med fukt. Detta säkerställer att du får den vård som din hud behöver.

En kur med dermakosmetiska hudvårdsprodukter kan till exempel vara behandling av oren hud el-ler atopisk/eksemhud. En behandling kan vara från allt mellan en vecka till några månader. Du hittar rätt kur för dig i denna kategori.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.