Eucerin Hyaluron-Filler

EUCERIN HYALURON-FILLER
15 Produkt(er)
Eucerin Hylauron filler - verkar det? 
Eucerin Hylauron filler är en anti-age, produktserie för åldrande hud som har en utfyllande effekt på rynkor, samtidigt som den är snäll mot huden. Alla produkter är kliniskt testade av dermatologer och hudläkare och innehåller hög- och lågmolekyl hyaluronsyra och glycin saponin, som bidrar till hudens egen produktion av hyaluronsyra.
Eucerin har utvecklat Hyaluron Filler Day Cream som fyller djupa rynkor inifrån. Hyaluron Filler Day Cream kan med fördel användas med Eucerin Hyaluronic-Filler Concentrate, som är ett anti-rynk serum, för ett bra resultat. En annan populär produkt i serien är, som ger anti-age effekt och jämnar ut din hudton samt skyddar mot solens strålar med SPF15. Även Eucerin Hyaluron Filler är en produktserie baserad på klinisk dokumentation och kvalitet, de har också ett attraktivt pris och hos oss oftast under de erbjudanden du kan hitta i butikerna. 

Allmän information om hudens åldrande: De första tecknen på förändring i huden sker redan vid 25 års ålder. Det ses som fina linjer i huden runt mun och ögon, som så småningom blir till djupare rynkor. Huden förnyas regelbundet och överhudens hudceller dör kontinuerligt och ersätts, men kvaliteten försämras med åldern. Man tror idag att UV-strålar är den främsta orsaken till hudens åldrande. 

Läs därför om Eucerins Solskydd-serie här.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.