Vaseline Klövervaselin - 40 g

1
Se alla produkter från Vaseline
Varunummer: 4116

Klövervaselin - 40 g

Klövervaselin kan användas till allt från torra läppar, torra fötter, babyvård, läppglans och till tassar som blivit ömma av vägsalt på vintern.

Historien bakom Klövervaselin 
Klövervaselin utvecklades över 125 år sedan av Robert Augustus Chesebrough i USA. Han var kemist och arbetade inom oljeindustrin när han upptäckte att arbetarna smörjde in huden med oljerester för att läka uppkomna sår på händer och fötter. Robert tog med ett prov till sitt laboratorium. Han renade oljan och såg till att den blev till en luftfri och genomskinlig vaselin, en kombination av det tyska ordet för vatten och det grekiska ordet för olivolja.

En ren råvara
Klövervaselin är ett fett som består av en mycket ren råvara som inte innehåller vatten och därför inte behöver att konserveringsmedel tillsätts. Produkten är också fri från dofter och färgämnen.

Användning
Klövervaselin har ett mycket stort användningsområde. Klövervaselin kan användas till allt från torra läppar, torra fötter, babyvård, läppglans och till tassar som blivit ömma av vägsalt på vintern.

Produkten har också en stor teknisk användningspotential, som tätningsmedel, smörjmedel, till exempel till knarrande dörrar och gångjärn, tröga kranar och dörrhandtag, och är oumbärlig i en båt.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Vaseline
Varunummer: 4116

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.