Vaseline

Utforska Vaselines anmärkningsvärda resa - från en burk Healing Jelly år 1870 till en modern, global, stor aktör inom hudvård. Klicka här för att läsa mer om Vaseline!

12 Produkt(er)

Vad är vaselin?

Vaseline grundades i Brooklyn 1870 och finns idag i mer än 70 länder runt om i världen. Vaseline är erkänt som en av de bästa inom hand- och kroppsvård. Vaselines historia börjar med en burk Vaseline Healing Jelly, som snabbt blev populär. Sedan dess har Vaseline expanderat till att omfatta Vaseline Intensive Care-krämer, Vaseline Klöver, Vaseline Lip Therapy™ och mycket mer.

Avsedd för alla hudtyper

Vaseline finns till för att ge alla en frisk hud. Deras ikoniska Vaseline petroleum jelly kan användas för mångsidig vård på kroppen. Vissa använder vaselin som läppbalsam, medan andra använder vaselin på sår. Att använda vaselin på sår främjar läkning och skyddar huden. Det vårdande Vaseline Rosy Lips för torra läppar ger en vacker färg och intensiv vård som alla kan använda. Dessutom har Vaseline åtagit sig att använda mindre och bättre plast i sina förpackningar, vilket visar deras engagemang för både hudvård och miljöskydd.

Från Vaseline Läppbalsam till Vaseline Intensive Care

Vaseline är känt för sitt breda sortiment av hudvårdsprodukter. Vaseline läppbalsam, särskilt Vaseline Rosy Lips eller något annat Vaseline Lip Balm, ger näring och skyddar läpparna. Vaseline handkräm och Vaseline intensive care kroppskrämer återfuktar på djupet och vårdar torr hud.

Vad använder du vaselin till? Det är bara fantasin som sätter gränser!

Vaselin har hittat sin väg till många alternativa användningsområden. Du kan använda vaselin på ögonfransarna, som många uppskattar som mjukgörare och fuktgivare. Du kan även använda vaselin på armbågarna eller hälarna för att läka sprucken och torr hud. 

Vaselin är nyckeln till en frisk hud varje dag

Vaselines produktsortiment är utformat för att tillgodose ett brett spektrum av hudvårdsbehov. Från den ursprungliga Vaseline Healing Jelly, perfekt för att låsa in fukt i huden och läka torra, spruckna områden, till deras avancerade lotioner som Vaseline Intensive Care, som bekämpar torrhet med djup återfuktning. Dessa hudvårdsprodukter är utformade för att stödja hudens naturliga läkningsprocess och skydda mot miljöfaktorer.

Egenskaper som vaselin besitter:

  • Vaselines produktserier erbjuder intensiv vård som ger huden näring och fukt på djupet
  • Vaselines läppbalsam ger läpparna en hälsosam lyster och återfuktar dem på djupet
  • Vaseline Petroleum Jelly främjar snabb läkning av mindre skrapsår och torra fläckar
  • Vaseline ser till att effektiva hudvårdsprodukter finns tillgängliga för alla konsumenter
  • Det breda sortimentet täcker alla specifika hudvårdsbehov och preferenser
  • Vaselines engagemang för miljövänliga förpackningar

Vaselines globala påverkan på välbefinnande och hudvård

Vaselines hudvårdsprodukter spelar en central roll i många människors dagliga hudvårdsrutiner. Genom att erbjuda hudvårdsprodukter som är både effektiva och skonsamma till ett överkomligt pris bidrar Vaseline till att förbättra livskvaliteten för människor med olika hudtyper och hudfärger. Genom att fokusera på hudvård som en rättighet och inte ett privilegium arbetar Vaseline för att säkerställa att alla har tillgång till hudvård som inte bara vårdar huden, utan också främjar ett hälsosammare och mer tillfredsställande liv. Vaselines initiativ "See My Skin" och "Equitable Skincare for All" fokuserar på att utmana systemisk rasism och ojämlikheter i vården.


Se det stora urvalet av Vaseline och köp det billigt här på Med24.se!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.