Fotkräm

100 Produkt(er)

Mår fötterna bra mår vi också bra - det är viktigt att ge fötterna den bästa vården

Våra fötter som bär oss genom livet behöver också få sin vård men det är lätt att glömma bort. Hos oss på med24.se har vi produkter från olika märken som hjälper dig. Du kan hitta fotkräm, fuktkräm, återfuktande kräm,
fotbalsam och olika geléer, t.o.m. strumpor som är behandlade för att vårda dina fötter. Fötterna utsätts för stora påfrestningar som kan ge spruckna hälar och torra fötter, vilket i sin tur gör att huden blir irriterad och kan få små sprickor där bakterier och infektioner kan få fäste. Hård hud kan också bildas när huden separerar döda hudceller och avlägsnar dem så att förhårdnader bildas. Andra har problem med svettiga fötter som ger oönskad lukt och känns besvärande. Vi har produkter som förebygger och vårdar samt behandlar och återuppbygger om du redan fått problem.

Fotsalva innehåller ämnen som är bra för torr och känslig hud med sprickor

En del fotkrämer och fotsalvor innehåller karbamid som är ett fuktbevarande och mjukgörande ämne. Vid daglig användning löser det upp lager med döda hudceller. Fotsalva innehåller även mjölksyra för att sänka pH-värdet. Det hämmar mikroorganismerna att producera syra som ger luktproblem vid svettning. Syran har också en hämmande effekt på svampsporer som orsakar fotsvamp. Australian Bodycare innehåller 4,5% Tea Tree Oil. Salvor som innehåller aloe vera och eukalyptus svalkar.
I Scholls sortiment ingår olika produkter för fotvård. Baby Foot’s strumpor stimulerar huden att stöta bort döda och torra celler.

Fotbad är en bra start när du ska behandla dina fötter. Demi Skin Care, Scholl och Saebeverkstedet är några märken som erbjuder fotsalt. Efter fotbad är huden uppmjukad och perfekt att fila för att ta bort förhårdnader och liknande. Fotfilar finns de traditionella samt elektriska av olika fabrikat. Efter denna behandling är det dags för fotsalva, kräm eller t.e.x gelé. Fotkrämer
är feta därför är det bra att göra sin behandling på kvällen, sätta på strumpor för att skydda lakan och sedan låta krämen verka över natten. När det är dags att ta på sig skorna för en ny dag. Det finns fotspray för att minska uppkomsten av oönskad lukt och hålla fötterna fräscha. Läs mer om behandling och produkter på med24.se. 

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.