Pharmaceris E Emotopic Bademulsion - 200 ml

1
Se alla produkter från Pharmaceris & Pharmaceris E-serie
Varunummer: 35263

Pharmaceris Emotopic var dags bad / tvättemulsion, som stärker den naturliga hydrolipida barriären

Denna emulsion rekommenderas för känslig, torr och grov hud med tendens till klåda, irritation och utvecklad kontaktallergi. Kan också användas profylaktiskt för att förhindra frisk hud att torka ut och för att minimera risken för återkommande atopisk dermatit.
- Ingen åldersgräns.
- Kräver inte extra rengöring / tvål.

Rekommenderas för dagligt bad / tvätt. När det kombineras med vatten bildas en fin, mjölkaktig och fuktgivande tvättemulsion. Emulsionen rengör effektivt orenheter utan att det påverkar den hydrolipida hudbarriären. En rik formula, baserad på en unik kombination av hampa och rapsolja, som är mycket effektiv i fall av torr hud och allergiska reaktioner. Naturliga oljor kompletterar lipidbrist och återställer epidermis yta. Produkten motverkar transepidermal fuktförlust, vilket ger långvarig hydrering och näring av huden. Emulsion lindrar irritationer, eliminerar obehag och tät, torr och kliande hud. Det stärker lipidnivåerna, minskar mottagligheten för skadlig påverkan av yttre faktorer och minimerar risken för irritation och symtom på AD.

Användning:

Nyfödda och spädbarn upp till 6 månader:
Fyll badbaljan med vatten, tillsätt 1-2 hattar emulsion. Vattentemperaturen bör vara cirka 37 ° C. Tvätta försiktigt barnets kropp och huvud. Huden torkas med en handduk och undvik gnidning. Var försiktig eftersom produkten lämnar en halkig beläggning i badkaret.

Barn och vuxna:
Ett standardbadkar fylls med vatten, tillsätt 4hattar emulsion. Övriga instruktioner enligt ovan.

Egenskaper:

Produktsäkerhet och höga tolerans bekräftas genom kliniska och dermatologiska tester:

 • Allergivänlig
 • Parabenfri
 • Utan färgämnen
 • Allergenfri
 • Tvålfri
 • Parfymfri
 • Alkoholfri
 • Silikonfri
 • Utan acrylet
 • Utan propylenglycom

Effektivitet:

Effektiviteten är bevisat under kliniska och dermatologiska tester på allergisk och överkänslig hud

 • 100% rengör utan att torka ut
 • 93% mjukar upp och jämnar ut
 • 93% reducerar symptom på hård hud
 • 93% fuktgivande

Aktiva ingredienser:

Canola Oil – har naturliga lugnande egenskaper som är jämförbart med den medicinska verkan av läkemedel, samtidigt som man behåller en hög grad av tolerans och säkerhet i förhållande till dermo-kosmetika.

Hampolja- rik på vitaminerna (A, D, E) och essentiella fettsyror Omega 3,6,9 (källa linolsyra och linolensyra). Ger näring på djupet och regenererar huden. Det lindrar klåda, irritation och rodnad.

Sojabönolja - kompletterar lipiderna i huden. Ger näring och återställer epidermis skyddande barriär. Den innehåller essentiella fettsyror och E-vitamin som har en utjämnande verkan.

Pharmaceris E-serie

Innehåll: 200 ml

Glycine  Soja  (Soybean)  Oil,  Paraffinum    Liquidum    (Mineral    Oil),    Canola    (Canola)    Oil, Isohexadecane,  PEG-40  Sorbitan  Peroleate,  PPG-15  Stearyl  Ether,  Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, BHA, BHT.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Dermakosmetisk

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.