Pharmaceris

Pharmaceris, dermatologisk hudvård för problemhy

Köp effektiva produkter från Pharmaceris här! I det stora utbudet av dermatologiska produkter hittar du både hud- och hårvård för en lång rad problem. Se t.ex. de många produkterna i Pharmaceris R-serien som är bra för hud med tendens till rodnad och irritation.

Läs mer: Fördelar med Pharmaceris | Vilken serie passar min hud?

82 Produkt(er)

Vad är Pharmaceris?

Pharmaceris är ett märke av underbara dermatologiska produkter för hud och hår. I 12 olika serier riktade mot olika typer av problemhud hittar du kompletta hudvårdsrutiner. Det breda utbudet gör det enkelt att köpa rätt vård för din hud.

Det kan vara svårt att själv sätta ihop en hudvårdsrutin, för det kräver stor kunskap om vilka ingredienser som har bra effekt på din hud – oavsett om du har problem med oren hud eller lider av pigmentförändringar. Med Pharmaceris kompletta serier är det enkelt, här hittar du både rengöring, serum och kräm.


Pharmaceris hudvårdsserier

Det finns 12 olika serier av Pharmaceris-produkter. Varje serie innehåller effektiva problemlösare, så att du alltid kan hitta en produkt som kan lindra just ditt hudproblem. Läs mer om de olika serierna här!


Pharmaceris A-serie - Sensitiv hud

Har du känslig hud som lätt blir röd och irriterad? Då behöver du mild och stabiliserande vård. Med Pharmaceris A-serien för sensitiv hud får du läckra, dermatologiska produkter för just din hud. Du hittar lugnande skintonic, milt rengöringsskum och läckra ansikts- och ögonkrämer i sortimentet. Med aktiva ingredienser som Immuno-Prebiotic-Formula och risolja får du lindring av irritation och överkänslighet samtidigt som du skyddar och återfuktar huden.


Pharmaceris E-serie - Torr, mycket torr och kliande hud

Om du har en tendens till kliande hud vet du att mjukgörande ingredienser och fukt är vägen till en fin och elastisk hud. Pharmaceris E är allergivänlig med några få undantag. De allra flesta produkter är helt utan parfym, färgämnen parabener, allergener eller silikon. Pharmaceris Emotopic innehåller både kräm för kropp och ansikte, samt även för dusch/bad. Bland de populäraste produkterna är den läckra mineralsolkrämen med SPF 50+, som också har en lugnande effekt. Ge din hud en boost av fukt med E-serien från Pharmaceris.


Pharmaceris H-serie - Hår och hårbotten

Oavsett vilka problem du har med ditt hår eller hårbotten kan Pharmaceris H hjälpa dig att få vackert och friskt hår. Du hittar både hårväxtstimulerande schampon, balsam och hårkurer, samt det effektiva mjällschampot från serien. Har du problem med fett, tunt eller färgat hår har Pharmaceris H även produkter för dig.


Pharmaceris M-serie - Graviditet

Med ingredienser som folsyra och vitamin E är Pharmaceris M den perfekta serien av dermatologiska hudvårdsprodukter för både före, under och efter en graviditet. Hudvården från serien kan hjälpa till att förebygga och minska bristningar med regenererande och närande ingredienser. All hudvård från Pharmaceris M är 100 % säker för gravida kvinnor att använda.


Pharmaceris N-serie - Rodnad och hudblödningar

Lider du av rodnad och hudblödningar? Då kan Pharmaceris N hjälpa dig att få en vacker och förbättrad hud. De många hudvårdsprodukterna från serien hjälper till att minska rodnad, så att även hudblödningarförebyggs. I serien från Pharmaceris hittar du både skintonic, ögonkräm, rengöringsgel och den populära Pharmaceris N Vita-Capilaril ansiktskräm mot rodnad. Krämen är med SPF 20 och har i tidigare studier minskat rodnad i 78% av fallen.


Pharmaceris P-serie - Röd, svullen och fjällande hud

Lider du av röd, svullen och fjällande hud och med tendens till kliande, brännande och sprucken hud? Då kan Pharmaceris P-serien hjälpa dig! Med Pharmaceris P får du en serie med produkter som bodylotions, stimulerande sprayer och rengöringsgeler baserade på skonsamma och antibakteriella ingredienser. Huvudingrediensen är Ichthyol, som utvinns från organiska avlagringar. Denna ingrediens har en anti-kliande och svampdödande effekt.


Pharmaceris R-serie - Röd & irriterad hud

Problemhy med tendens till rodnad och irritation behöver milda och effektiva ingredienser som kan lugna och minska rodnad i huden. Pharmaceris R är bland de mest populära serierna delvis på grund av de fantastiska och billiga hudvårdsprodukterna. Ansiktskrämer som Pharmaceris R Lipo-Rosalgin Day Cream och Pharmaceris Calm Rosalgin Night Cream är favoriter bland våra kunder.


Pharmaceris S-serie - Solskydd

Skydda känslig och problematisk hud på kropp och ansikte med de läckra solkrämerna från Pharmaceris S. Välj mellan ansiktssolkrämer med SPF30 och 50 samt produkter för barn med faktor 50+. Du hittar även en läcker sololja med SPF50+ som både mjukar upp och skyddar din hud effektivt. Serien är allergivänlig och med vattenavvisande egenskaper.


Pharmaceris T-serie - Oren hud

Förebygg och kontrollera utbrott av finnar med de populära Pharmaceris T-produkterna. T-serien utmärker sig genom det stora utbudet av exfolierande och vårdande produkter för fet hud med tendens till akne och orenheter. De många aktiva ingredienserna hjälper till att minska rodnad och förebygga nya utbrott. Om du har torr hud på grund av aknebehandling kan Pharmaceris Sebomatt-Moistatic Day Cream lugna och återfukta irriterad och känslig hud.


Pharmaceris V-serie - Vitfläckig hud

Om din hud har vita eller bleka fläckar är det extra viktigt att skydda huden mot solens strålar. Pharmaceris V-serien innehåller både en skyddande dagkräm och en reparerande nattkräm, så att du kan ta väl hand om din hud dygnet runt. 71% av personerna i en klinisk studie upplevde en repigmentering av huden under tre månader med nattkrämen.


Pharmaceris W-serie - Pigmentförändringar

Få en slät och ljusare hud med Pharmaceris W mot pigmentförändringar. De många dermatologiska hudvårdsprodukterna motverkar effektivt hyperpigmentering och reducerar mörka fläckar. Serien rekommenderas till personer med benägenhet till fräknar samt hud med solskador orsakade av hormonell obalans eller missfärgning som biverkning av medicinering.


Pharmaceris X-serie - Stressad och irriterad hud

Lider du av stressad och irriterad hud? Då kan du dra nytta av en extra mild hudvård som återuppbygger huden. Med den innovativa Pharmaceris X-serien får du allergivänliga produkter som är testade för att säkerställa en hög nivå av säkerhet och tolerans. Du hittar både en fantastisk massagekräm för rehabiliteringsmassage samt den regenererande ansikts- och kroppskrämen i serien.


Köp Pharmaceris på Med24.se

Hos Med24.se hittar du hela utbudet från Pharmaceris. De många produkterna är testade i kliniska studier och lämpar sig för många olika hudproblem. | Köp snabbt, tryggt och enkelt på Med24.se!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.