Dermatologisk Kroppsvård

Här hittar du ett brett utbud av kroppsvård, deodoranter och hygienartiklar från märken som rekommenderas och utvecklas i samarbete med fackmän som dermatologer. Produkterna präglas av målet att kombinera tolerans och effektivitet i dermakosmetisk kroppsvård för alla hudtyper - även känslig och atopisk hud.

347 Produkt(er)

Vad är dermakosmetisk kroppsvård och hygien?

Dermakosmetisk kroppsvård och hygien är hudvård speciellt utvecklad i samarbete med läkare och dermatologer. Med dessa produkter är du garanterad säker hudvård med kvalitet i fokus. Produkterna har genomgått en lång rad tester och innehåller inte onödiga ingredienser eller allergi-framkallande ämnen. Hela familjen kan med gott samvete använda dessa produkter.

Varför ska jag använda dermakosmetisk kroppsvård och hygien?

Med dermakosmetisk hudvård säkerställer du rena och genomtestade produkter med goda resultat för både normal hud och problemhud. Tvålprodukterna rengör huden skonsamt utan att skada den skyddande hudbarriären och PH-värdet är speciellt anpassat till vår kroppshud, så att den inte kommer i obalans. Efter duschen är det bra att återfukta huden med en lotion, kräm eller olja för att återställa hudens feta yta.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.