Eucerin Hyaluron Filler intensive mask

Eucerin Hyaluron Filler intensive mask mjukgör och reducerar fina linjer Med24.se
Se alla produkter från Eucerin & Eucerin Hyaluron-Filler
Varunummer: 39749

Eucerin Hyaluron Filler intensive mask mjukgör och reducerar fina linjer

Eucerin Hyaluron Filler intensive mask är en anti-age-mask som återfuktar och reducerar fina linjer. Masken innehåller både hög- och lågmolekylär hyaluronsyra, vilket gör att masken verkar både i de yttre och djupare hudlagren. När Hyaluronsyra med hög molekylvikt verkar i de yttersta lagren, minskas fina linjer och förbättrar hydratiseringen. Hyaluronsyra med låg molekylvikt har 40 gånger lägre än den höga molekylvikten och kan därför tränga längre in i huden och arbeta djupare.

Själva masken är tillverkad av biologiskt nedbrytbart material, biocellulosa.

Egenskaper:

  • Reducerar fina linjer
  • Lämnar huden återfuktad
  • Gör huden synligt fräschare

Aktiva ingredienser:

En av nyckelfunktionerna hos Hyaluronic Acid är att bibehålla fukt och syran har också förmågan att binda mellan 1000 och 10 000 gånger sin egen vikt i vatten (dvs. ett gram binder mellan en och tio liter). När vi åldras dräneras hudens celler på hyaluronsyra, varför rynkor och linjer bildas.

Användning:

Rengör ansiktet och torka med en handduk. Öppna förpackningen och veckla upp masken. På båda sidorna finns ett blått papper för att skydda masken. Ta nu bort den ena blå sidan och frigör sedan masken från den andra blå sidan. Lägg masken över ansiktet och låt den verka i 5 minuter. Ta bort masken och massera in överflödig produkt i huden. Kan användas en gång.

Eucerin Hyaluron Filler

När huden åldras minskar mängden naturlig hyaluronsyra. Som ett resultat bildas fina linjer och djupare rynkor. Alla produkter i Eucerin Hyaluron-Filler-serien innehåller en kombination av hög- och lågmolekylär hyaluronsyra såväl som glycinsaponin, vilket stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra.
Om ditt primära fokus på hudvård är linjer och rynkor, använd sedan Eucerin Hyaluron-Filler-serien.

Innehåll: 1 st

Aqua Glycerin Pentylene Glycol Sodium Hyaluronate Xanthan Gum Polysorbate 20 Tetrasodium Glutamate Diacetate Citric Acid Sodium Hydroxide Phenoxyethanol Parfum

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Dermakosmetisk

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.