Dermatologiska Masker & Peeling

Här hittar du ansiktsvård som masker och peeling från märken som rekommenderas och utvecklas i samarbete med fackmän som dermatologer. Med dessa ansiktsprodukter garanteras du kvalitetshudvård rekommenderad av hudläkare. Oavsett om du har mycket känslig eller atopisk hud, kan du hitta en produkt som passar din hud perfekt. Masker och peeling hjälper till att vårda din hud, rengöra på djupet och ta bort överflödigt fett och döda hudceller.

52 Produkt(er)

Vad är dermakosmetiska masker och peeling?

Masker och peeling från denna kategori är utvecklade i samarbete med hudläkare, så att du garanteras högkvalitativa produkter som vare sig innehåller onödiga ingredienser eller allergener. Mask och peeling används några gånger i veckan för att ge huden extra vård.

Peeling finns antingen som kemisk eller fysisk peeling. Fysisk peeling är ofta en skrubb, d.v.s. en kräm eller tvål med skrubbkorn som du använder för att ta bort döda hudceller. En kemisk peeling är ofta i form av syra, till exempel salicylsyra. Dessa syror är inte skadliga för huden, men de tar försiktigt bort döda hudceller från hudytan, så att huden framstår som mera jämn och felfri.

Det finns olika dermokosmetiska ansiktsmaskar med olika effekter. En ansiktsmask används ofta för att rengöra huden på djupet, tillföra fukt, glöd, minska orenheter och liknande. Det finns också ansiktsmasker som stärker huden om du har känslig hud.

Varför ska jag använda dermakosmetiska masker och peeling?

Även om du rengör din ansiktshud varje dag, kan den fortfarande behöva en djuprengöring för att ta bort döda hudceller som finns på ytan. Det finns dermokosmetiska ansiktsmasker som passar alla hud- eller skönhetsproblem. En mask innehåller en mycket högre koncentration av aktiva beståndsdelar än en ansiktskräm.

Peeling, antingen fysisk eller kemisk, ska användas 1-2 gånger i veckan. Det kommer att minska dina porer, jämna din hud samt ge den mera glöd. En peeling stimulerar också cellförnyelse och blodcirkulation i huden, huden får mera liv.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.