Anti-age

Behandla din hud med anti-ageing-produkter från dina favoritmärken! Du kan både förebygga och behandla åldrande hud med en anti-ageing kräm som fungerar. Se hela sortimentet här!

Anti-ageing kräm | När ska jag börja använda anti-ageing? | Vad orsakar rynkor? | Förebygg och minimera rynkor

203 Produkt(er)

Krämer med anti-aging egenskaper

På Med24.se hittar du ett stort urval av den bästa hudvården med anti-ageing egenskaper. Här kan du utforska utbudet av uppstramande krämer som fungerar från några av de bästa varumärkena på marknaden.

Fantastiska ingredienser

Många anti-age hudvårdsprodukter arbetar aktivt för att tillföra hyaluronsyra och kollagen till huden, eftersom nivåerna av dessa minskar när vi åldras. Kollagen är ett protein som finns naturligt i huden. Detta protein gör huden smidig, medan hyaluronsyra binder fukten i vår hud. Genom att använda anti-age-produkter med hyaluronsyra kan du hjälpa huden att bibehålla fukt och volym.

Dessutom är E-vitamin, antioxidanter och extraktet rhamnos bland de mest använda ingredienserna för sina anti-ageing-egenskaper.


När ska jag börja använda anti-age?

Många tror att man bara ska börja med anti-age-produkter om man redan har rynkor, och att det bara är en behandling för rynkig hud. Även om du kan börja med anti-age där, får du ut mest av de aktiva ingredienserna om du förebygger och fördröjer ålderstecken från 25 års ålder. Om du inte börjar förrän du är 50 kommer din hud förmodligen redan att ha rynkor, fina linjer och eventuellt pigmentförändringar som är svårare att behandla. Det är inte omöjligt, men den största effekten kommer från tidiga insatser.


Vad orsakar rynkor?

Du kan göra mycket med anti-age hudvård, men åldrandet av din hud påverkas också av en lång rad andra faktorer. Om du har undvikit, och fortsätter att undvika, följande har du goda förutsättningar att undvika rynkor som ett resultat av en dålig livsstil:

 • Solbad
 • Solarium
 • rökning
 • Stora mängder alkohol
 • Obalanserad och ohälsosam kost
 • För lite sömn
 • Stress och överansträngning

Du kan hjälpa till att ge din hud de bästa förutsättningarna för att åldras med värdighet genom att leva ett hälsosamt liv. Din hud är ofta en återspegling av hur din kropp mår inuti.


Förebyggande och behandling - vad fungerar mot rynkor?

Vill du förebygga fina linjer eller släta ut befintliga rynkor? Läs mer om vad du kan göra med hjälp av kost och hudvård här.

Hudvård från insidan - kost och kosttillskott

Förutom anti-agingprodukter och en hälsosam livsstil kan du faktiskt göra ännu mer för att vårda din hud och undvika tidiga ålderstecken. Vissa tar t.ex. kollagentillskott eller stärker huden genom en diet med kollagen- och proteinrika livsmedel.

Bland dessa kan nämnas

 • kyckling
 • Nötkött och kalvkött
 • Fisk och skaldjur
 • Gelatin
 • Röda frukter (jordgubbar, körsbär, paprika, hallon etc.)
 • Speciella grönsaker (kål, spenat, broccoli och aubergine)

Extern hudvård - anti-ageing-produkter

Alla blir äldre, och det finns ingen anledning att vara rädd för de oundvikliga rynkorna. Oavsett hur effektiv din hudvård är och hur hälsosamt du äter kommer din hud att se äldre ut med tiden. Men det finns mycket du kan göra för att se till att rynkorna håller sig borta ett tag till och att din hud förblir vacker - även när du har fått fina linjer och slapp hud.

Kvinnor som använder anti-ageingprodukter vill ofta göra något åt sina rynkor. När huden förlorar sin fyllighet och elasticitet blir den rynkig. Som tur är finns det ett brett utbud av "rynkkrämer" som slätar ut och ger volym.

Dagkräm

En bra anti-age dagkräm är ett måste om du vill ta väl hand om din hud. Leta efter produkter med SPF, hyaluronsyra och andra effektiva ingredienser som ger huden näring på djupet. Dessa fungerar som en antirynkkräm.

Prova Eucerin Elasticity+Filler dagkräm SPF15, som förbättrar hudens elasticitet och minskar djupa rynkor. Den här läckra krämen hjälper till att påskynda kollagenförnyelsen och ger huden lyster. Du kan läsa allt om kollagen här.

Pudderdåsernes Anti-age cream är ytterligare en bra produkt från det populära varumärket. Effektiva ingredienser som niacinamid, hyaluronsyra och SyriCalm upprätthåller fuktbalansen och minskar porerna. Kombinera gärna denna dagkräm med något av Pudderdåsernes många serum för en effektiv och målinriktad hudvård.

Nattkräm

Din hud fungerar ännu bättre på natten, när den har tid att rengöra sig själv. Därför bör din nattkräm också innehålla aktiva ingredienser som ger huden näring hela natten.

Ecookings populära Night Cream är rik på härliga oljor och hyadisine, som boostar huden och kollagenproduktionen. Hos Eccoking hittar du också andra spännande och naturliga produkter som t.ex. den antiinflammatoriska Anti-Redness Cream.

Avène har skapat en serie anti-age-produkter, inklusive en härlig nattkräm. Det franska varumärket baserar alla produkter på termiskt källvatten, som bland annat hjälper till att lugna huden. En annan fransk favorit är Nuxe, som med Ultra-serien har skapat en serie anti-ageing-produkter. Prova Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Night Cream och vakna upp med en ungdomlig lyster!

Ögonkräm

Om du vill bli av med rynkor i ögonområdet är Vichy Liftactiv Supreme Eyes ett bra ställe att börja på. Denna läckra anti-ageing-ögonkräm stramar upp fin hud och motverkar hängande ögonlock, påsar och mörka ringar. Ögonkrämen är särskilt lämplig för mogen hud som redan visar tecken på åldrande. Den innovativa formulan innehåller escin och koffein.

Du kan också köpa den fantastiska Paradoxe Anti Age-ögonkrämen från Beauté Pacifique. Ögonkrämens aktiva ingredienser skyddar mot fria radikaler samtidigt som de ger huden en fuktboost med hyaluronsyra. Se hela utbudet av Beauté Pacifique-produkter, inklusive den banbrytande Super 3 Booster. Denna booster är en av de mest kraftfulla anti-ageing-produkterna på marknaden och är mycket populär. Hos Beauté Pacifique hittar du också produkter som bodylotion, kräm för torr hud och oljefri ansiktskräm.


Tips! Kombinera din anti-age dag- eller nattkräm med ett anti-age serum för att boosta din kräm! Se alla serum här!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.