Beauté Pacifique

Beauté Pacifique är en dansk hudvårdsserie - som fungerar effektivt på åldersförändringar och solskador Köp Beauté Pacifique Créme Paradoxe billigt på Med24.se Köp Beauté Pacifique Super 3 Booster billigt på Med24.se Köp Beauté Pacifique A viatmin ögonkräm billigt på Med24.se

Beauté Pacifique

Beauté Pacifique är ett danskt företag till 100 procent. Det grundades 1997 av de tidigare Novo-ingenjörerna Flemming K. Christensen och Gunnar Svendsen. Företaget har utvecklats från grundarnas företag Cortex Technology. Cortex Technology utvecklar och tillverkar avancerad mätutrustning för användning inom forskning över hela världen, avseende hudsjukdomar. Denna djupa kunskap om och erfarenhet av huden är grunden till Beauté Pacifique. Margith Adler är ansvarig för produktionen, som även omfattar förpackning och distribution av läkemedel, och Flemming K. Christensen tar hand om försäljning och marknadsföring. Gunnar Svendsen är ansvarig för den dagliga ledningen av instrumentdelen inom Cortex Technology.

Beauté Pacifiques produkter

Beauté Pacifique omfattar för närvarande 35 produkter i kategorin derma-kosmetik, eller cosmeceuticals, som är det internationella begreppet. Med Derma menas skönhetsvård som alltid uppfyller kosmetikadirektivet, men effekten ligger nära gränsen mellan kosmetika och läkemedel. Se en detaljerad beskrivning under de olika produkterna.

Produkterna för ansikte och kropp kan kombineras så att de passar både ung och mogen hud. Serie A’s vitaminprodukter reducerar både åldersförändringar, solskador och bristningar. Som enda i sitt slag kan Beauté Pacifiques vitaminkräm "Crème Métamorphique" tränga djupt in i huden. Det är bevisat i en oberoende dubbelblind, placebokontrollerad dansk studie som utförts av professor Peter Bjerring på Marselisborgs sjukhus, dermatologiavdelning. Studien visade att krämen efter bara fem dagars behandling ökar hudens inre fiberstruktur. Åldersförändringarna reduceras så mycket att de är synliga för blotta ögat samt med hjälp av avancerad ultraljudsscanning. Behandlingen med krämen resulterar i att hudens inre struktur föryngras väsentligt.

Se alla produkter från Beauté Pacifique

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.