Beauté Pacifique


Vill du ha effektiv hudvård som ger resultat, då är danska Beauté Pacifique ett bra val!

Bakom Beauté Pacifique | Effektiv och beprövad hudvård | Beauté Pacifique dagkräm | Beauté Pacifique favoriter

74 Produkt(er)

Beauté Pacifique - Din ultimata hudvård

Rund bild - Kvinnor som smörjer in sig med kräm

I ett universum av unika formler, rena och fantastiska ingredienser, dokumentation och gedigen kunskap hittar du det kritikerrosade danska varumärket Beauté Pacifique.

Det stora globala äventyret startade i Hadsund, Danmark 1997, då Beauté Pacifique grundades av Flemming K. Christensen. Företagets främsta vision var att skapa hudvårdsprodukter av hög kvalitet med särskilt fokus på effektiv behandling av åldersrelaterade hudförändringar och solskador.

Beauté Pacifique utvecklas och produceras i Hadsund, där de också har sin poliklinik, som är Beauté Pacifiques egen klinik. Här utförs kosmetiska behandlingar med Beauté Pacifique hudvård och det ges råd om varumärkets sortiment och produkter.

Det välkända danska varumärket har snabbt blivit en stor del av många människors hudvårdsrutin, och det är förståeligt. Idag har Beauté Pacifique spridit sig till en stor del av världen och fortsätter att skapa effektiv hudvård med bevisad effekt i samarbete med hudläkare och danska hudläkare.Hudvård med effektivt A-vitamin från Beauté Pacifique

Den första krämen från Beauté Pacifique lanserades 1997 och var den berömda Vitamin A-krämen Métamorphique, som vid den tiden var den enda krämen i världen som hade förmågan att skapa föryngrande resultat på huden.

Detta har sedan dess lett till en rad unika och lika framgångsrika produkter som innehåller vitamin A. Fördelarna med A-vitamin är många, bland annat hjälper det mot akne, minskar synliga ålderstecken och skyddar huden mot solskador.Väldokumenterad och kvalitetsorienterad

Sedan Flemming K. Christensen grundade Beauté Pacifique har det allmänna kravet varit att produkterna aldrig får kompromissa med vare sig kvalitet eller effektivitet. Den väldokumenterade effekten hos Beauté Pacifiques krämer mäts genom strikt kvalitetskontroll med efterföljande användning av testpersoner och avancerad mätutrustning. Alla produkter är noggrant utvecklade med hjälp av toppmodern diagnostisk utrustning och i samarbete med ledande hudläkare och läkemedelsföretag för att säkerställa att varje produkt uppfyller kundernas förväntningar.Skydda din hud med en dagkräm från Beauté Pacifique

Det är viktigt att välja en dagkräm som passar din hudtyp. Därför har Beauté Pacifique skapat effektiva dagkrämer för olika hudtyper, så att du kan hitta en som matchar dina behov.

Om du vill ta väl hand om din hud bör du använda en bra dagkräm som kan skydda din hud från all yttre påverkan som den utsätts för under dagen.

Vår hud är extremt sårbar och utsätts dagligen för många olika faktorer. Det är därför Beauté Pacifique utvecklar dagkrämer som är speciellt utformade för att skydda din hud mot dessa faktorer.

Varför använda en dagkräm?

En dagkräm är, som namnet antyder, en kräm att applicera i ansiktet under dagen. Beauté Pacifique bygger sina dagkrämer på ingredienser som specifikt skyddar din hud från dagliga yttre påverkan. Därför ska en dagkräm endast appliceras på morgonen och kommer då att skydda din hud. För natten kan du använda en Beauté Pacifique nattkräm. Dessa har andra fördelaktiga egenskaper som ger vad din hud behöver under natten.

Men vad kan till exempel dessa yttre påverkan vara? Det kan vara sol, väder, luftkonditionering och damm. Alla dessa faktorer kan vara uttorkande och bidra till att smuts byggs upp i våra porer. En Beauté Pacifique dagkräm fungerar som ett skyddande lager ovanpå huden och minimerar effekterna av dessa faktorer. Detta bidrar till att din hud ser fräsch ut och känns fräsch.

En bra dagkräm kan hjälpa till att skapa en stark barriär för din hud, och när huden är väl skyddad åldras den långsammare än utan skydd.Kundernas favoriter från Beauté Pacifique

Kunderna har många favoriter från Beauté Pacifique, och vi förstår varför. Här kan du läsa om några av favoriterna - kanske finns din framtida favorit bland dem.

Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix

Lider du av torr hud och letar du efter mirakelkrämen som kan mjuka upp och återfukta även den torraste huden? Med Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix kan du enkelt och effektivt vårda torra hudområden med en långtidsverkande fuktgivande och lugnande kräm.

Beauté Pacifique Super 3 Booster

Med Beauté Pacifique Super 3 Booster blir din hud ren, ung och stark! Super 3 Booster är formulerad med 3 typer av A-vitamin och är den ultimata anti-age nattkrämen för dig som vill ha en extra kraftfull formula. Förutom boosterns fantastiska förmåga att bekämpa ålderstecken som fina linjer och förlust av struktur, förebygger den också oren hud.

Beauté Pacifique Crème Paradoxe anti-age

Denna anti-age dagkräm med två typer av A-vitamin från Beauté Pacifique är kuren för att hålla din hud ung så länge som möjligt. De aktiva ingredienserna förebygger både solskador och tidiga ålderstecken, samtidigt som huden känns slät, smidig och välvårdad hela dagen.

Beauté Pacifique Scars and Stripes

Oavsett vilken ålder du har kan du få bristningar och ärr på huden. Med denna fantastiska formula kan du både förebygga och behandla dina ärr och hudbristningar med bara fyra aktiva ingredienser som effektivt normaliserar hudens struktur.

Beauté Pacifique Bodylotion

De flesta använder en bodylotion varje dag för att hålla kroppen återfuktad och välmående. Det extraordinära med Beauté Paciques formula är dess förmåga att vårda allt från normal till torr och problemfylld hud. Den innehåller också A-vitamin, som effektivt förebygger tidiga ålderstecken, och finns för både torr och normal hud.

Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel

Har du tröttnat på matt och torrt ögonområde? Då ska vi presentera dig för din nya och oumbärliga partner in crime ; Puffy ögongel som minimerar mörka ringar, påsar och torrhet samtidigt som fina linjer bekämpas över tid!Förvänta dig mer av din hudvård

När det gäller att ta hand om din hud ska du aldrig kompromissa. Med Beauté Pacifique är rädslan för uteblivna resultat ett minne blott. Produkternas effekt är väldokumenterad och dessutom är de speciellt utvecklade för specifika områden och behov - oavsett om det handlar om krämer, aftersun eller ansiktsrengöring.

På Med24.se erbjuder vi dig ultimat hudvård från Beauté Pacifique med fantastiska erbjudanden och priser.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.