Avène

40 Produkt(er)

Dermakosmetisk hudvård med naturligt, thermalskt källvatten

Avène är ett franskt märke vars omfattande produktsortiment innehåller många dermakosmetiska hudvårdsprodukter, som främst är utvecklade för ömtålig och känslig hud.

Det som gör Avénes produkter unika är deras innehåll av näringsrikt, thermalskt källvatten från Avéne-källan i södra Frankrike. Avène-källans vatten rinner upp efter en resa på mer än 40 år med 70 000 liter i timmen, under tiden som det långsamt absorberar naturliga mineraler som magnesium, kalcium, kiseldioxid och spårmineraler, vilket bidrar till de unika egenskaperna hos Avène-produkterna. Vattnet är naturligtvis hälsofrämjande och är inte kemiskt bearbetat på något sätt - lite av ett mirakelmedel, kan man säga.

De fantastiska fördelarna med Avène thermalska källvatten

Samtidigt som vattnet rinner i naturen matas det med massor av näringsämnen i form av mineraler och gynnsam mikroflora. Därför har det följande egenskaper:

  • Ingen färg, smak eller andra kemiska och syntetiska ämnen
  • Mineralinnehåll på 206 ml / l och rikt på spårämnen
  • Neutralt pH
  • Verkar irritationsdämpande och mjukgörande för alla hudtyper

Ett brett sortiment

Många får med jämna mellanrum ömtålig och känslig hud, vilket kan bero på olika interna eller externa, fysiska eller kemiska orsaker. Här kan UV-strålning, föroreningar, fel kost, läkemedel, olämplig kosmetika och ärftliga faktorer spela in. Avènes basprodukter är lämpliga för alla hudtyper och är i allmänhet väldigt skonsamma, samtidigt som det fantastiska varumärket har utvecklat flera produktserier, som är speciellt utvecklade och anpassade för specifika hudtyper.

I deras breda sortiment hittar du produkter som kan hjälpa dig med åldrande och rynkig hud, skadad och irriterad hud, extra torr hud, barneksem och annan klåda, akne, rosacea och mycket, mycket mer. Du hittar allt från rengöringsprodukter till solskydd.

Upptäck vårt stora produktsortiment från Avènes olika serier här:
- Avène Anti-Redness
- Avène Cicalfate
- Avène Cleanance
- Avène Cold Cream
- Avène Hydrance
- Avène Physiolift 
- Avène Sun Protection 

Produkter av högsta kvalitet

Det är i Avène Dermatological Laboratory som innovativa formler och effekter utvecklas.

Under hela processen säkerställs och testas kvaliteten på Avènes thermalska källvatten och Avènes produkter så att du får det allra, bästa för din hud. När det bakteriologiskt rena thermalska källvattnet tappas, förpackas det i sterila förpackningar så att innehållet inte förstörs på något sätt. När du använder produkten är det första gången på många, många år som vattnet kommer i kontakt med luft. Källvatten har en mängd goda egenskaper, särskilt för irriterad och känslig hud - detta har dokumenterats kliniskt i mer än 150 olika studier!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.