Avène

Avène är ett komplett sortiment av dermatologiska hudvårdsprodukter som i första hand är avsedda för ömtålig och känslig hud. 

Dermatologiska hudvårdsprodukter från Avène ligger någonstans mellan läkemedel och kosmetika. Att använda läkemedel kan orsaka biverkningar, därför rekommenderar många dermatologer, att man först ska prova med dermatologiska hudvårdsprodukter. Avène använder få, naturliga ingredienser och thermalvatten i alla sina produkter. 
Du hittar allt från rengöringsprodukter som Avène Cleanance som är en fantastisk rengöringskräm som du kan använda utan vatten, till Avène Skin Recovery Cream som är en extra mild och irritationslindrande kräm, Avène ögonkräm är en vårdande och lugnande ögonkräm för känslig och irriterad hud i området runt ögonen. Du finner också Avène Cicalfate Repair Cream som är en vårdande kräm för alla typer av irriterad och skadad hud. Avène Cold Cream är en produktserie som återuppbygger den hydrolipida hinnan hos känslig torr till mycket torr hud. Huden får näring och känns åter behaglig. Förutom den fantastiska krämen, Cold Cream ingår Cold Cream Hand Cream och Cold Cream Body Lotion i serien. En av Avéne bästsäljare är Avéne Thermal Spring Water spray som har lindrande och lugnande egenskaper.

Avène hudvårdsprodukter är alla baserade på närande och vårdande thermalvatten från Avène-källan i södra Frankrike.  Avène-källan har runnit inuti berget i ca 50 år, där vattnet långsamt upptar naturliga mineraler som magnesium, kalcium, kisel och spårämnen som bidrar till de unika egenskaperna som Avènes produkter bygger på.  Många har ömtålig och känslig hud i perioder, vilket kan bero på en rad olika inre och yttre, fysiska och/eller kemiska effekter. Det kan vara UV-strålning, föroreningar, felaktig kost, droger, olämplig kosmetika och ärftliga faktorer som spelar in. 

Avènes produkter kan vara till hjälp för alla hudtyper och följande problem: 

• känslig hud  • barneksem  • psoriasis  • akne  • rosacea  • åldrande hud - linjer och rynkor  • skadad och irriterad hud  • solskydd 

Avène solskydd för hela familjen 

Avènes solskyddsprodukter skyddar mot både UVA- och UVB-strålar. Solskyddsmedlet innehåller all Pre-Tocopheryl som är ett förstadium till vitamin E, det stärker hudbarriären och skyddar mot fria radikaler, så att för tidigt åldrande kan hindras. Avène solskyddsmedel är mjukt, härligt och lätt att smörja ut. Det kan användas av både barn och vuxna.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.