John Masters Argan Oil 100% - 59 ml

John Masters Argan Oil 100% - 59 ml
John Masters Argan Oil 100% - 59 ml
John Masters Organics - 100% Arganolja för hår, hud och naglar Med24.se
Se alla produkter från John Masters Organics
Varunummer: 8327

John Masters Organics - 100% Arganolja för hår, hud och naglar

Denna fantastiska naturliga olja från John Masters Organics består av en enda ingrediens - ekologisk arganolja.
Oljan har fantastiska närande och vårdande egenskaper eftersom den är fullpackad med vitaminer, fettsyror och andra goda näringsämnen.

Egenskaper:

Oljan är rik på omega-6-fettsyror som främjar sund och naturlig hud som också är jämn. E-vitamin bidrar med sina goda egenskaper för att bekämpa fria radikaler så att huden hålls frisk och ren. Antioxidanten i oljan hjälper till att motverka åldersstecken, vilket innebär bekämpning av rynkor, linjer och pigmentering.

Denna multifunktionella produkt är ett måste i din dagliga hudvårdsrutin. Oljan innehåller inga skadliga tillsatser och bidrar enbart med goda egenskaper för din kropp och lämnar den så sund som möjligt. USDA-certifierad och med mer än 95% ekologiskt innehåll är denna olja lämplig även för den mest känsliga hud. Det blir inte renare och mer naturligt än denna olja.

Användning:

Tack vare sina näringsrika ämnen är oljan perfekt att använda på hela kroppen. Den kan användas för att ta hand om splittrade och trasiga hårtoppar samt matt, slitet hår. På huden verkar oljan intensivt fuktgivande och mjukgörande, så att kroppen får näring och mättas. Din hud kommer att kännas mjuk som aldrig förr med en strålande glöd. Alternativt kan du använda oljan för att ta hand om trasiga och skadade nagelband - det finns ingen gräns för hur mycket oljan kan ge din kropp!

Hår:
Ta 1-2 droppar i handflatorna och massera sedan splittrade och slitna toppar. Fortsätt uppåt för att ta hand om det skadade håret.

Ansikte:
Ta 1-2 droppar i handflatorna och applicerar försiktigt på rengjord hud. Massera in oljan i huden med särskilt fokus på torra områden.

Kropp:
Applicera önskad mängd och massera in där du särskilt upplever torr hud. Huden ska vara torr och ren före applicering.

Om du vill ha den fantastiska oljan med dig finns produkten i en storlek på 3 ml. Med denna resevariant är din kropp alltid garanterad bästa, naturliga vård, oavsett var i världen du är.

Innehåll: 59 ml

Argania spinosa (argan) oil* 

*Organic ingredient

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

USDA Organic

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.