Urtekram Food

173 Produkt(er)

Brett sortiment av livsmedel från Urtekram

Förutom att ta hand om din kropp med Urtekram Body Care, erbjuder Urtekram också en mängd läckra, välsmakande och ekologiska livsmedel, varav de flesta är organiskt certifierade. Majoriteten av produkterna riktar sig också till veganer, vegetarianer och personer med t.ex. gluten- eller laktosallergi.

Kort om Urtekram

Urtekram grundades 1972 i Köpenhamn. Urtekram International A/S är idag beläget i Mariager, där deras passion för att hjälpa människor till ett hälsosammare liv fortfarande är drivande och en viktig kärna för varumärket. Oavsett om det gäller smak, kvalitet, din hälsa eller världens framtid, står varumärket starkt.

Urtekram marknadsför ett hav av ekologiskt certifierade vårdande produkter och livsmedel i kategorin kolonial och frost, av vilka du hittar ett brett urval till riktigt bra priser här på Med24.se. Deras exklusiva och fantastiska produkter säljs i mer än 36 länder över hela världen!

Själva namnet "urtekram" kommer ursprungligen från den gamla termen för en kryddhandlare (urtekræmmer på danska).  

Ekologi, hållbarhet, djur, miljön och inte minst du är alla Urtekrams viktigaste ledmotiv. Varje produkt skapas därför med de bästa och de sundaste intentioner och genom säkrade framställningsprocesser.

Livsmedel från Urtekram

Urtekrams produkter är utan tvekan en säker vinnare bland dess många konsumenter - särskilt för dem som alltid har miljön i kär åtanke.

I livsmedelskategorin hittar du massor av spännande och läckra produkter från Urtekram. Vi har ett stort urval av Urtekrams kryddor, olika fröer, bönor och linser, grötblandningar, snacks och alla tänkbara produkter för bakning. 

De största favoriterna

På Med24.se är kunderna även väldigt glada för:
Urtekram Vaniljpulver. Den älskade klassikern används i många olika typer av bakverk. Dess smak och arom av vanilj är både söt och fyllig och består uteslutande av rena och fina korn från vanilj och är därför utan både tillsatt socker eller tillsatser.

Urtekram kokosolja är ett självklart och fantastiskt alternativ till smör eller olja. Många dietister rekommenderar kokosolja i matlagning och fler och fler har öppnat ögonen för denna fantastiska produkt. Urtekram kokosolja finns både med neutral smak eller med mild smak och doft som passar för de flesta varma rätter.

Urtekram äppelcidervinäger. Delikat sötma och med syrlig karaktär från äpple skapad i en perfekt kombination med ättiksyra i denna äppelcidervinäger från Urtekram. Man kan använda denna unika vinäger till matlagning såväl som till huden. Äppelcidervinäger har många positiva effekter på kropp och hud.

Urtekram Majsmjöl Fullkorn. Majsmjöl är perfekt för många typer av bakverk - även de glutenfria. Det har både en karakteristisk färg, sötma och högt fiberinnehåll. Urtekram majsmjöl utvinns från ekologiska hela majskärnor.

Urtekram kokossocker utvinns från blommorna från kokosnötpalmen, som innehåller fin nektar som kokas till socker. Det välsmakande och söta kokossockret påminner mycket om mörkt rörsocker och kan användas till allt som du vill ge en läcker touch av sötma.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.