Urtekram

Urtekram

Njut i vardagen

Njut i vardagen? Hur är det nu, man gör det?
Det har blivit något man säger: "Du måste skämma bort dig själv." Men det står aldrig helt klart hur vi ska göra det. Är det njutning som en dyr helg med spa och massage eller handlar det om att släppa alla måsten och bara umgås i soffan med händerna fulla av prasslande godispåsar och tomma romantiska komedier?

Kanske, till att börja med, men det svider i kassan och så kommer det en känsla av olust i magen eftersom den inte mår bra och inte är van vid så’n ”njutning”.

På Med24.se anser vi att njutning måste vara ett naturligt inslag i vardagens rutiner. När vi till exempel lagar mat, borstar tänderna eller tar en dusch.
Därför erbjuder vi på Med24.se flera av Urtekrams kvalitetsprodukter som en naturlig del i vardagens njutning.

Här nedan visar vi ett urval av Urtekrams kvalitetsprodukter som vi säljer på vår webbplats, men du kan säkert själv hitta många fler.

Har du provat någon av våra Urtekramprodukter, är du välkommen med dina synpunkter här på sidan.

Urtekram Schampo är ett av flera schampon som du kan välja mellan på vår webbplats. Det finns ett Urtekramschampo utan parfym för alla hårtyper. Så utan parfym och schampot innehåller inte heller tensider utan bara örtextrakt, veteproteiner, tvålämnen från oljepalmer och vegetabiliska oljor. Så det är att skämma bort sig själv och sitt hår i form av naturliga och ekologiska produkter som inte innehåller några dolda överraskningar eller obehagliga ämnen.

Urtekram Kokosolja kallpressad, är ett självklart alternativ till smör och olja. Kärnfrisk Familj och Hälsorevolution rekommenderar kokosolja till matlagning och det har gjort att fler och fler människor blivit medvetna och börjat använda kokosolja i matlagning. Urtekram Kokosolja har en
mild smak och en doft som passar bra för de flesta varma rätter.

Urtekram Tandkräm är en naturlig tandkräm som skyddar dina slemhinnor från irritation som kan uppstå med syntetiska skummedel i vanlig tandkräm. Tandkrämen är också utan fluor och natiumlaurylsulfat som vanligtvis är tillsatt i tandkräm för att få skum. Urtekram Tandkräm innehåller krita och aktivt verkande ingredienser som rengör tänderna och stimulerar tandköttet,
medan tänderna blir vitare. "Den här tandkrämen smakar gott, skummar lagom mycket och är supereffektiv. Det bästa är att man inte använder sig av djurförsök, "säger Anke Christiansen i sin recension av Urtekrams tandkräm.

På Med24.se erbjuder vi också en hel del kryddor, från ekologisk gurkmeja, stött koriander till cayennepeppar, för att bara nämna några. Gemensamt för alla våra kryddor är att de är handpackade i Urtekrams eget Örteri i Mariager och att alla är ekologiska och av god kvalitet.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.