Solaray

Solaray kosttillskott


Solaray är känt för sina kosttillskott med högkvalitativa ingredienser som ger enkel tillgång till naturens speciella örter, vitaminer och mineraler. Läs mer om Solaray här!

81 Produkt(er)

Bakom Solaray

Rundt billede - Mega B stress og rosenrod fra Solaray

Solarays historia börjar 1973 med Jim Beck, en ung läkarexaminerad man som återvänder hem från Vietnamkriget med fysiska och psykiska sår. Eftersom han inte kan få lindring genom traditionell medicin vänder sig Jim Beck till örtmedicin, inspirerad av nordamerikanska indianers månghundraåriga kunskap om växter, örtblandningar och extrakt från blommor, rötter och bark.

Jim Becks hem i bergen blir snart en improviserad och visionär testanläggning där han utvecklar de första 40 formlerna i sitt badkar. Dessa formler, som senare växer till över 900 olika lösningar, har en omedelbar och bestående effekt på hans välbefinnande och inspirerar honom att hjälpa andra med sin kunskap.

Solaray grundades på en fast övertygelse om att naturens krafter är nyckeln till vår hälsa. 50 år senare är denna övertygelse fortfarande kärnan i företagets filosofi. År 1991 kom Solaray till Skandinavien när familjen Svane, grundare av Natur Energi Aps Danmark, importerade CranActin som den första Solaray-produkten. Idag har Natur Energi Aps över 100 produkter i sitt sortiment, vilket är ett bevis på Solarays fortsatta engagemang och syfte att ge världen enkel tillgång till specialiserade örter, vitaminer och mineraler.

Solaray i dag

Med tiden utvecklade Solaray ett komplett sortiment av vitaminer, mineraler, oljor, mjölksyrabakterier och örter, och är idag bland de ledande och största på marknaden.

Solaray har gjort det enkelt att skilja deras produkter från varandra genom att dela upp dem i några övergripande kategorier. Du kan identifiera de olika typerna av Solaray kosttillskott genom att se på färgen på deras lock, det gör det snabbt och enkelt att hitta rätt kosttillskott.

Lockens färger är uppdelade så här:

  • Grönt lock: En ört
  • Vitt lock: Vitaminer, mineraler, mjölksyror och fettsyror
  • Blått lock: Örtblandning
  • Lila lock: Örtextrakt

Med24.se är stolt officiell distributör av över 80 kosttillskott från Solaray. Vi har valt att distribuera Solaray eftersom vi delar företagets engagemang för att göra det enkelt att leva ett hälsosamt liv. Cal mag-serien är ett av våra bästsäljande kosttillskott, där du får en kombination av kalcium och magnesium som säkerställer bästa möjliga absorption.Kosttillskott av högsta kvalitet

Solarays vision är att deras kosttillskott ska produceras på de mest naturliga ingredienserna för bästa kvalitet. Regnbågen på produkterna symboliserar företagets värderingar och engagemang för innovation, kvalitet, lojalitet, utbildning och service. En av anledningarna till att Solaray har blivit så populärt över hela världen är just deras stora engagemang för att producera kosttillskott av högsta kvalitet.

Solaray är några av de största på marknaden när det gäller kosttillskott. Därför används mycket resurser på forskning och utveckling, och kvaliteten kompromissar man inte med.

Solaray erbjuder kosttillskott i en klass för sig, detta innebär att man använder naturliga hjälpämnen, fyllnadsmedel, sötningsmedel, färger, smakämnen och konserveringsmedel. Dessutom är alla Solarays kosttillskott utan gluten, laktos och konstgjorda tillsatser.

Solaray går inte på kompromiss

Solaray testar noggrant alla råvaror innan de används i tillverkningen av produkterna. Råvarorna testas bland annat för deras effekt och styrka, vilket gör att alla kosttillskott levereras med exakt samma styrka och egenskaper. Det innebär att du som kund kan vara säker på att du får de samma goda egenskaper varje gång du köper ett Solaray kosttillskott. De många testerna och den omfattande kvalitetskontrollen gör att Solaray garanterar att inga andra ingredienser än de som anges på etiketten har tillsatts.De mest populära kosttillskotten och vitaminer från Solaray

Rundt billede - flere produkter fra Solaray

Solaray har snabbt blivit ett varumärke som finns i många svenska hem, och med goda skäl. Hos Solaray hittar du kosttillskott som kan uppfylla de flesta behov.

Solaray Mega B-stress

Mega B-stress är ett B-vitaminkomplex som kan bidra med energi till kroppen under pressade perioder. Förutom B-vitaminer innehåller Mega B-stress även C-vitamin, magnesium och olika örter. C-vitamin och magnesium bidrar bl.a. till att minska trötthet och utmattning, till nervsystemets normala funktion och till ett normalt energimetabolism. Dessutom bidrar C-vitamin även till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Solaray Mega B-stress innehåller också biotin som bidrar till ett normalt hår, samt riboflavin och niacin som hjälper till att bibehålla en normal hud.

Solaray Magnesiumcitrat

Solarays Magnesiumcitrat är ett snabbupptagligt kosttillskott baserat på magnesium från källan magnesiumcitrat. Magnesium bidrar bl.a. till normal muskelfunktion, bibehållande av normal benstomme och tänder, till en normal energimetabolism och för att minska trötthet och utmattning. Dessutom hjälper magnesium i Solaray Magnesiumcitrat också till det normala nervsystemets funktion samt till en normal psykologisk funktion.

Solaray Multidophilus 24

På en daglig dos får du hela 30 miljarder mjölksyrabakterier fördelade på 24 utvalda stammar. Mjölksyrabakterier finns som en del av den naturliga tarmfloran. Det är viktigt att vi har mjölksyrabakterier i kroppen för att upprätthålla en normal mag- och tarmflora.

Solaray All Energy

Kosttillskottet All Energy från Solaray riktar sig speciellt till personer som vill ha extra energi i vardagen. Solaray All Energy innehåller bl.a. C-vitamin, pantotensyra, niacin, B6 och B12 som bidrar till ett normalt energimetabolism. Dessutom hjälper C-vitamin också att minska trötthet och utmattning. All Energy innehåller också rosenrot som bidrar till uthållighet vid idrott och som är en adaptogen ört som skyddar kroppen under fysisk stress.

Solaray Cal-Mag Citrat med vitamin D och K2

Detta kosttillskott från Solaray är en blandning av kalcium, magnesium och vitamin D3 och K2. Kalcium eller kalk samt magnesium hjälper till att bibehålla normala benstomme och tänder och bidrar till en normal muskelfunktion. D-vitamin bidrar till upptagning av kalcium och utnyttjande av det i kroppen. På så sätt bidrar D-vitamin också till att bibehålla normal benstomme och tänder. K2-vitaminet bidrar också till att bibehålla normal benstomme.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.