Solaray

79 Produkt(er)

Vad är Solaray?

Solaray startades 1973 för att ge världen tillgång till speciella örter på ett enkelt sätt, vitaminer och mineraler som främjar vår hälsa och vårt välbefinnande. Solaray var ursprungligen en pionjär inom produktion av kosttillskott som innehåller två eller flera örter med ytterligare effekter. Under åren har Solaray utvecklat kompletta serier med kosttillskott och är för närvarande en av de ledande och största på marknaden. Idag känner du igen de olika produktyperna på lockets färg. Det gör det snabbt och enkelt att hitta din produkt i hyllan. Till exempel vitaminer och mineraler har vita lock, hela örter har gröna lock, växtbaserade extrakt har rödbruna lock och örtblandningar har blåa.

För att ge kunderna det bästa och enklaste upptaget har Solaray från början fokuserat på kapslar som löses snabbt och är lätta att svälja. Den snabba upptagningen är dokumenterad och efter bara 20 minuter är kapseln upplöst efter det att du svalt den.

Solarays produkter är utan gluten, laktos, socker och andra konstgjorda tillsatser och färgämnen.

På Med24 är vi stolta över att vara officiell distributör för Solaray i Danmark med över 70 kosttillskott. Vi har valt att marknadsföra Solaray eftersom vi delar företagets engagemang för att göra det enkelt och lätt att leva ett hälsosamt liv. Bland annat är serien Cal mag ett av våra mest sålda kosttillskott, där du får en kombination av kalcium och magnesium som garanterar den bästa möjliga absorptionen.

Kosttillskott av högsta kvalitet

Regnbågen på produkterna symboliserar företagets värderingar och engagemang för innovation, kvalitet, lojalitet, utbildning och service. En av anledningarna till att Solaray har blivit så populära över hela världen är just deras stora engagemang för att producera högkvalitativa kosttillskott. Av denna anledning har de valt att producera alla sina produkter i sina egna fabriker. Det ger den bästa möjligheten att ständigt kvalitetstesta hela produktionen - från råvara till färdig produkt.

Solaray tror på att kvalitet börjar med att välja de bästa råvarorna. Därför kräver företaget också att alla leverantörer har ett så kallat analytiskt certifikat som garanterar kvaliteten på varje vara som levereras till företaget. Dessutom testar Solaray själva alla råvaror innan de ingår i produktionen. Råvarorna testas bland annat för sin kraft och styrka, vilket innebär att alla produkter levereras med exakt samma styrka och egenskaper. Det betyder att du kan vara säker på att du får samma goda egenskaper och hälsofördelar varje gång du köper ett kosttillskott från Solaray. De många testerna och högkvalitetskontrollerna gör att Solaray garanterar att inga andra ingredienser tillsätts än vad som anges på etiketten.

Solaray garanterar produkter av högsta kvalitet och med de mest naturliga ingredienserna. Solaray erbjuder därför endast produkter som innehåller:

• Naturliga tillsatser (anges alltid på produkten)

• Vegetabilisk cellulosa som ytskikt på kapslarna

• Naturliga sötningsmedel och smaker

• Naturliga konserveringsmedel (vitamin E och rosmarinextrakt)

Green Screened®

Solarays kosttillskott med örter utsätts faktiskt för ytterligare kvalitetskontroll i form av Solarays egna så kallade Green Screened test. Här testas produkterna för tungmetaller, bekämpningsmedel, herbicider och mer därtill. Alla örter som inte helt uppfyller kraven avvisas. Produkter med Green Screened®-logotypen är 100 procent vegetariska och i veganvänliga kapslar.

Vinnare av över 30 priser

Solaray har vunnit många priser för sin höga kvalitet i samtliga produkter. Inklusive det prestigefyllda Vity-priset och Best of Supplements award, tilldelat av ledande tidskrifter inom kosttillskott. De många priserna visar att Solarays grundliga och innovativa tillvägagångssätt för kosttillskottstillverkning hjälper dig att vara säker på att du väljer produkter av högsta kvalitet.

De mest populära serierna från Solaray

• Spectro

• Cal Mag Magnesium Citrate

• Rhodiola (rosenrot)

• Mega B Stress

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.