Spektro

9 Produkt(er)

Solaray Spektro har ett brett utbud av olika multivitaminer. Spektro är framstående på sin unika sammansättning av vitaminer och mineraler som bidrar till kroppens normala funktion

Med hjälp av Solarays multivitaminer kan du vara säker på att få ett högkvalitativt vitaminpiller som boostar dig och ditt immunsystem med nödvändiga näringsämnen och örter. 

Spektro multivitaminer har stort fokus på bland annat sammansättningen av C-vitamin, E, B och mineralen selen. Dessa hjälper till att skydda cellerna mot oxidativ stress samt fria radikaler. Vitamin A- och D-innehållet, liksom zink och koppar, bidrar till immunsystemets normala funktion.

Med hjälp av Solarays multivitaminer kan du vara säker på att få ett högkvalitativt vitaminpiller som boostar dig och ditt immunsystem med nödvändiga näringsämnen och örter.

Spektro kan tas oberoende av om du; använder blodförtunnande läkemedel, är vegan eller barn. Ett vitaminpiller har utvecklats för varje syfte.

Om du tar blodförtunnande läkemedel eller vill undvika järn, var uppmärksam på att du tar Solaray Spektro utan vitamin K och järn.

Solaray Spektro multivitaminpiller finns i kapselform för snabb och optimal absorption. Kapseln kan öppnas och innehållet tömmas ut om du har svårt att svälja hela kapslar.

Alla Solaray Spektro produkter är fria från laktos, gluten, socker och konstgjorda färg- och tillsatsämnen

Det är ovanligt att man, trots varierad kost, får alla vitaminer och mineraler som man behöver under dagen. Speciellt i en stressig vardag. Därför rekommenderas det ofta att ta ett multivitaminpiller varje dag. Detta kommer att bidra till en normal funktion av kropps- och energinivån.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.