Solaray Fiskeolie

3 Produkt(er)

All Omega 3-6-9 från Solaray är en kombination av 3 sunda oljor. Kapseln innehåller bland annat fiskolja, linfröolja och jättenattljusolja.

Fiskoljan är utvunnen ur små vilt levande fiskar. Tillsammans med DHA och EPA bidrar fiskoljan till normal hjärtfunktion. All Omega från Solaray innehåller också linolsyra som visat sig främja normal kolesterolnivå i blodet. 

Det rekommenderas att inta fiskolja som ett komplement till den dagliga kosten. Det är sällan vi får i oss den rekommenderade mängden essentiella oljor som vi behöver i en hektisk vardag. Fiskolja är ett bra alternativ för dig som inte äter tillräckligt med fisk eller behöver extra tillskott av fiskolja. 1-2 All Omega kapslar ger ca. den samma mängden omega-3 fettsyra som en stor portion fisk. 

Både jättenattljusolja och linfröolja har en postiv effekt på huden. De fungerar fuktgivande och hjälper mot torr hud.

Med All Omega 3-6-9 från Solaray är du säker på att få ett högt innehåll av kvalitetsolja som bidrar till både en normal hjärn- och hjärt- och synfunktion.

Alla fiskoljor är enligt lagen testade för tungmetaller och pesticider. All Omega är tilsatt ett antioxidantkomplex bestående av 3 olika antioxidanter som förhindrar att oljan härsknar: 

  • Tocoferolrikt exstrakt (t.ex. från sojabönor)
  • Ascorbylpalmitat (vitamin C)
  • Rosmarinbladextrakt

Om du äter blodförtunnande medicin som innehåller ämnet Warfarin, bör du som utgångspunkt rådgöra med din läkare innan du intar All Omega 3-6-9. Gravida kan inta omega 3 under graviditeten.
Med Solaray All Omega 3-6-9 bör du inta 1-2 kapslar dagligen. Öppnad förpackning ska förvaras i kylskåp.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.