Australian Bodycare intim Shave - 100 ml

1
1
1
1
Se alla produkter från Australian Bodycare & Australian Bodycare Femi
Varunummer: 35596

Australian Bodycare Intim Shave mot röda kvisslor i samband med rakning

Australian Bodycare Intim Shave är en rakgel som är utvecklad för att hålla huden ren, frisk och fri från bakterier under intimrakning. Bakterierna orsakar irritation i intimområdet och utvecklas till röda och inflammerade kvisslor. Tack vare det rika innehållet av Tea Tree Oil, motverkar Intim Shave på ett säkert och effektivt sätt bakterier på huden när man rakar kroppens känsliga områden.
 
Samtidigt som Tea Tree Oil gel rengör huden från bakterier, hjälper det också till att lindra, huden känns lugn. Det motverkar en kliande och irriterad hud.

Australian Bodycare Intim Shave är ditt effektiva verktyg för att slippa irriterande, röda kvisslor när du rakar intimområdet

Rakgelen från Australian Bodycare har testats dermatologiskt av oberoende dermatologer. Det är din garanti för att gelen är mild och hudvänlig - även om du har mycket känslig hud. Dessutom är den pH-reglerad, den hjälper till att bibehålla hudens naturliga bakterieflora.

Användning:

Applicera en liten mängd IntimShave på det område du vill raka. Låt gelen sitta en minut innan du börjar raka, så att det får verka. Intim Shave är transparent så att du hela tiden har full kontroll över din intimrakning.

100% vegan


Dermatologiskt testade

Innehåll: 100 ml

Ingredienser:

Vatten, Glycerin, Propylene glycol, Ceteareth-20, Propylene Glycol Isostearate, 4-Terpineol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Tasmannia Lanceolata Fruit Extract, Carbomer, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Australian Bodycare & Australian Bodycare Femi
Varunummer: 35596

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.