Australian Bodycare

Australian Bodycare - det naturliga valet! Australian Bodycare eller ABC som hudvårdsserien också kallas är baseras på den unika oljan - Tea Tree Oil. Tea Tree Oil från Australian Bodycare har den goda egenskaben att den hjälper till att återupprätta hudens normala bakterieflora och är läker huden utan att skada den normala cellväxten. Oljan används därför ofta i produkter mot oren hud och mot akne. Australian Bodycare är dermatologiskt testad och innehåller inte parabener.

166 Produkt(er)

Sund och naturlig hud med Tea Tree Oil från Australian Bodycare

Australian Bodycare är en numera en mycket, välrenommerad distributör av Tea Tree Oil’s vårdande serie ABC - en unik olja, som genom tiderna har använts av Australiens egen urbefolkning, aboriginerna, för sin svampdödande och antibakteriella effekt. Med Tea Tree Oil Care ABC får du en tea tree-olja baserad på melaleuca och alternifolia. Dessa två speciella ämnen gör ABC Tea Tree Oil-serien till en av de över 110 olika unika Tea Tree Oil’s som finns, samt är dokumenterad som den Tea Tree Oil som är den bästa för en sund hud. Australian Bodycare’s produkter hjälper mot problemhud, samtidigt som den hjälper till att återuppbygga hudens normala, bakteriella flora så att huden läker utan att celltillväxten skadas.

Och sedan innehåller Australian Bodycare heller inga parabener!

På Med24.se är vi väldigt stolta över att ha Australian Bodycare som ett av de många kvalitetsvarumärken vi distribuerar till våra kunder.

Vi har alla produkter från Australian Bodycare, här nedan har vi valt ut några av våra egna favoriter.

Australian Bodycare Bodylotion med Tea Tree Oil

Med ABC Body Lotion med Tea Tree Oil får du en vårdande kroppslotion som passar alla hudtyper. Australian Bocycare Bodylotion är särskilt effektiv för behandling av öm, torr och sprucken hud. Den har också en lugnande effekt på sveda och klåda, och har du suttit för länge i solen verkar ABC bodylotion också som en vårdande och svalkande after sun-kräm.

Australian Bodycare Facial Wash

"Jag måste bara rekommendera att använda denna ansiktsrengöring eftersom den är så behaglig för huden. Huden blir smidig, samtidigt som den doftar av tea tree-oil. "

Rekommendationen av Australian Bodycare Facial Wash 0,9% Tea Tree Oil är från Martin Clausens på vår hemsida. Och denna ABC ansiktsrengöring är också en av våra mest, populära Tea Tree Oil-krämer. Den bevarar nämligen hudens naturliga glöd med sitt hudvänliga PH-värde. ABC Facial Wash tar bort orenheter och förhindrar bakteriell tillväxt utan att tränga in och torka ut huden. Kom ihåg att fukta huden före användning och tvätta den lätt med Facial Wash. skölj sedan med ljummet vatten, men undvik området runt ögonen.

Australian Bodycare Facial Cream

En annan av våra mest, populära produkter från Australian Bodycare är ABC Facial Cream. Detta beror på flera, olika saker. För det första är det en närande ansiktskräm med Tea Tree Oil, som snabbt absorberas och tillför fukt och energi till huden, och krämen är lämplig för alla hudtyper. Den har en lätt konsistens, som med sina naturliga oljor gör att huden kan andas. Krämen innehåller aloe vera, vilket ger den en skyddande och lugnande effekt, samtidigt som hudens naturliga balans bibehålls.

Om Tea Tree Oil

Tea Tree Oil är en naturlig, eterisk olja som genom ångdestillation utvinns ur bladen från det australiensiska trädet, Tea Tree - officiellt känt som Melaleuca alternifolia. Oljan är svamp- och bakteriedödande och har den unika egenskapen att den återställer hudens normala bakteriella flora och läker huden utan att skada normal cell- och vävnadstillväxt.

Melaleuca alternifolia växer i ett begränsat område på ca 50 kvadratkilometer i nordöstra delen av New South Wales i Australien, en låglänt och fuktig regnskog i området runt Lismore. Det är den naturliga växtplatsen för trädet.

Innehållet av antiseptisk olja i Melaleuca alternifolia-blad har varit känd sedan länge, men först officiellt registrerad som örtmedicin i Australien 1923.

Jordbruksdepartementet i New South Wales blev den främsta förespråkaren för studier av Tea Tree-odling. Deras arbete uppmuntrade till fler försök att utveckla plantager, och efter 2 års forskning etablerades den första plantagen i början av 1980-talet. Med den och införandet av flera andra odlingar, har industrin - i samarbete med världens ledande Tea Tree Oil företag, Australian Bodycare - äntligen kunnat möta efterfrågan av Tea Tree Oil, även om växtområdet fortfarande är begränsat.

Tea Tree Oil från Australian Bodycare är den enda olja som har ett standardiserat innehåll av aktiva ingredienser och som det kontinuerligt forskas på.

Tea Tree Oil’s verkan

Tea Tree Oil är det starkaste, naturliga, antiseptiska medel man känner till, och det är effektivt även i mycket låga koncentrationer. Till och med en 1%’s lösning är tillräcklig för att verka antiseptiskt.

Dessutom vet man nu att oljan är bredspektrad, dvs att den verkar effektivt mot de flesta bakterier, svampar och sporer. Detta beror på att Tea Tree Oil innehåller ca 100 olika aktiva substanser, som inte har någon speciell medicinsk effekt, men som tillsammans verkar effektivt på patogena bakterier. Att oljan är bredspektrad är också anledningen till att den är effektiv mot många mycket olika hud- och slemhinneproblem. Trots att Tea Tree Oil har använts i över 75 år finns det uppenbarligen inga bakterier som har utvecklat resistens mot oljans verkan hittills.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.