Ekologiska solrosfrön från Biogan
Biogans ekologiska solrosfrön är perfekta i bakverk och som ett knaprigt inslag i sallader. De kan också användas som mellanmål och blir extra goda om du rostar dem i en stekpanna - då framhävs dess nötiga smak.
Recept på pesto
Solrosfrön är också utsökta i pesto, där du kan prova följande recept:
- 1 knippe basilika
- 50 g solrosfrön
- 1 vitlöksklyfta
- 1 msk citronsaft
- 25 g parmesanost
- 1 dl olivolja
Mixa alla ingredienser tills peston har rätt konsistens. Smaka av med salt och peppar.
Förvaring: torrt och svalt.
Innehåll: 1 kg
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi |
2480 kJ / 593 kcal |
Fett |
49 g |
- varav mättade fettsyror |
5,80 g |
Kolhydrat |
12,3 g |
- varav sockerarter |
2,6 g |
Fiber |
6,3 g |
Protein |
22,50 g |
Salt |
<0,01 g |
Innehåll:
1 kg
Solroskärnor*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Ursprungsland:
Ukraina/Rumänien
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.
Du kanske också är intresserad av
Rekommenderade produkter
Recensioner
Using them to bake, for smoothies, as a topping and as a snack. Tastes great:)
14-04-2021Mycket nöjd med både produkt och med24 servicen! Snabba och Pålitliga leveranser alltid!
22-07-2019

