Biogan

198 Produkt(er)

Biogan - Ekologiska kvalitetsprodukter

Biogan välkomnar dig till en värld av ekologisk mat med ett brett urval av spännande och högkvalitativa livsmedel från hela världen.

Visioner om en ekologisk marknad

Anders Kok grundade grossistföretaget Biogan 1996 när han fick idén att producera livsmedel utan kemikalier, konstgjorda färgämnen och tillsatser, vilket inte var fallet med många livsmedelsprodukter vid den tiden.

Anders var en stor beundrare av ekologisk mat och var alltid på jakt efter nya ekologiska basvaror och smaker när han reste i hemlandet och utomlands. Hans visioner om en marknad fylld av ekologiska produkter skapade med omsorg om miljön och konsumenten har idag blivit verklighet.  

De första ekologiska produkterna som företaget sålde var potatis, morötter och mjölk, men det dröjde inte länge förrän importen av ris, pasta och tomatprodukter började - och det var bara början på det ekologiska äventyret.

Ett nära samarbete mellan kund och producent

Biogans högsta önskan är att förse oss med ekologiska kvalitetsprodukter i ett varierat och brett sortiment.

Ett av Biogans kärnvärden är inte bara att lyssna på kunderna, utan också att agera på deras önskemål och skapa de produkter de vill ha. Det nära samarbetet mellan kund och företag har inneburit att Biogan nu kan erbjuda dig över 800 rena och läckra livsmedel!

Resultatet av ett hårt och passionerat arbete är inte bara att du kan njuta av ett stort utbud av ekologiska livsmedel och drycker, utan företagets kärnvärden är också ett bra exempel på en lyhörd och professionell organisation:

Deras huvudfokus inkluderar:

 • Ekologi; så att konsumenten garanterat får den bästa och renaste produkten (sedan 1996)
 • Ekologi till bra pris
 • Kvalitet i alla led och funktioner
 • Passion för glädje och hälsa genom ren mat
 • Fairtrade i alla handelsled

Deras värderingar baseras på:

 • En grönare miljö. Förpackningarna är utformade med hänsyn till miljön.
 • Större djurvälfärd.
 • Bättre personlig hälsa genom ren mat.
 • Kvalitet. Biogan är både en trovärdig och professionell organisation med hög kvalitet i alla delar av verksamheten.
 • Utveckling. Biogan letar alltid efter nya och spännande produkter och lösningar - du som konsument är involverad i alla processer.
 • Rättvisa. Fokus som lika lön och rättvis handel värderas högt av företaget.
 • Lyhördhet. Detta gäller både kunder och den allmänna visionen om ett sortiment som skapar möjligheter inom en riktad diet - därmed har glutenfria och veganska produkter också inkluderats.

Biogans val av förpackningar

De flesta produkter från Biogan är förpackade i en neutral folie med en etikett på. Detta är ett medvetet val som Biogan anser ger mest trygghet för dig som konsument, men också det mest hållbara valet.

Med trygghet menar Biogan att du kan se vad påsen innehåller, eftersom det är en klar folie och du kan också enkelt se hur mycket som finns i påsen.
Med hållbarhet menar Biogan att de använder så lite folie som möjligt och att de gärna packar påsar med så mycket innehåll som möjligt, eftersom det innebär att de använder ett minimum av förpackningar. För en påse med 1 kg produkt väger folien 5 till 6 gram.

När Biogan använder en otryckt folie kan de också använda den för olika produkter, så om en produkt upphör behöver de inte slänga den överblivna folien. Folien ska sorteras som mjukplast och kan återvinnas.

Biogan är ditt ekologiska val!

Vi erbjuder ett brett sortiment av Biogans ekologiska kvalitetsprodukter till bra priser! Sortimentet omfattar allt från ekologiska basvaror till specialiteter - något för varje smak och behov.

Vi erbjuder ekologiska linfrön, mandlar, olivolja och quinoa från Biogan, och du hittar också ett stort urval av dagligvaror som: rismjöl, kanel, pasta, nötter, torkad frukt, kryddor, tofu, vinäger och mycket mer!

Ditt ekologiska val börjar här. På Med24.se hittar du vårt stora urval av Biogans kvalitetsmedvetna och hälsosamma ekologiska livsmedel. Vi har valt ut dessa noggrant för att kunna erbjuda dig ett säkert och hälsosamt val varje gång du handlar hos oss. Som alltid finns produkterna tillgängliga till ett bra pris, och du har också möjlighet till fri frakt och trygg och snabb leverans.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.