A. Vogel Herbamare Original Örtsalt eko

1
Se alla produkter från A. Vogel & Herbamare bouillon
Varunummer: 4232

Herbamare örtsalt är baserat på havssalt och färska, ekologiska örter, vilket ger en fin, rund smak

Riskerar du också att använda lite för mycket salt när du lagar mat? God mat kräver vanligtvis en nypa salt eller två. Det är dock långt ifrån betydelselöst vilket salt som strös på - och vilken smak saltet ger.

Herbamare örtsalt består av ekologiska örter, grönsaker och lite tång - och naturligtvis högkvalitativt havssalt. Kombinationen av aromatiska örter, grönsaker, tång och havssalt skapar en rund smak med mycket kraft, vilket gör att du får mindre salt i maten än annars, eftersom du helt enkelt kan nöja dig med mindre och uppnå samma styrka.

Så Herbamare är perfekt för dig som vill minska ditt dagliga saltintag utan att säga hej då till den goda, runda smaken.

Egenskaper:

  • Växtbaserat salt med 12 färska örter och grönsaker
  • Baserat på franskt havssalt
  • Använd istället för vanligt salt och minska saltintaget

Franskt havssalt lagrat med ekologiska örter och grönsaker

Herbamare är gjord av orraffinerat, franskt havssalt, ekologisk selleri, purjolök, libbsticka, lök, gräslök, persilja, krasse, basilika, vitlök, mejram, rosmarin, timjan och tång. Den senare är en tångart som används allmänt i det kinesiska och japanska köket. Alla ingredienser bearbetas noggrant för att säkerställa nödvändiga näringsämnen och den goda, välkända smaken.

När örterna skördats transporteras de omedelbart till bearbetning. Örterna blandas individuellt med havssalt från Camarque i södra Frankrike. De olika blandningarna, bestående av örter och havssalt, får dra i upp till 12 månader, varefter örtsalterna kombineras. Den långa lagringstiden får smaken och aromen på de färska örterna att absorberas av de enskilda saltkornen, som nu innehåller essens och smak av örterna.

Användning:

Herbamare örtsalt är den perfekta kryddan för soppor, såser, kött och vegetariska rätter. Örtsaltet hjälper dig inte bara när du behöver tillföra smak till middagen - det kan också strös direkt i lunchlådan. Till exempel ger produkten en fin aromatisk smak till lunchägget.

Innehåll: 250 g

Näringsinnehåll per 100 g:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Jod

600

µg

400%

Energi

70 kj/18 kcal

Fett

< 0,5 g

Kolhydrat

2,5 g

- varav sockerarter

1,5 g

Protein

0,9 g

Salt

93,6 g

Ingredienser:

Havsalt (93,6%), selleri, Purjolök, Krasse, Lök, Gräslök, Persilja, Libbsticka, Vitlök, Basilika, Merian, Rosmarin, Timjan, Kelp, Eko

Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk

Ursprungsland: Schweiz

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

EU ekologimärket

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.