Herbamare buljong

A.vogel Herbamare örtsalt och buljong
7 Produkt(er)

Herbamare Örtsalt & Buljong - det hållbara, smakfulla och kloka kryddvalet!

Använder du för mycket salt i matlagningen och vill begränsa ditt saltintag? Men älskar du mat som tänder till smakupplevelsen? Då ska du prova A.Vogels populära och berömda Herbamare örtbaserade salt och buljong. Herbamare är ett enkelt och bra sätt att minska sitt saltintag på, utan att äventyra den goda smaken. Eftersom Herbamares sortiment av unika smaker baseras på kraftfulla kryddor, örter och grönsaker samt havssalt från Camargue i södra Frankrike, kommer du trots mycket mindre salt att få samma smakförstärkande effekt i dina rätter men med användning av betydligt mindre salt. Ingredienserna bearbetas enligt en väl beprövad metod, vilket säkerställer att alla näringsämnen bevaras på bästa, möjliga sätt. Det är precis det här som är kännetecknet för A.Vogels världskända produkter. Med 3 sorters örtsalt och 2 sorters buljong kan du vara säker på att hitta din egen personliga Herbamare-variant som passar dig, dina smaklökar och din matlagning.

Herbamares Örtsalt Original ger dig smak med 12 färska örter och grönsaker

Herbamare Original Herbal Salt består av havssalt och hållbart odlade grönsaker; selleri, purjolök, lök, gräslök, krasse, libbsticka, vitlök, timjan, tång, rosmarin, mejram och basilika. När örterna skördas transporteras de omedelbart till produktion, där de bearbetas och blandas med havssalt från södra Camargue i Frankrike. Därefter får de dra i upp till ett år innan de blandas till olika vegetabiliska salter i Herbamare Örtsalt enligt Alfred Vogels recept.

Herbamare Original Herbal Salt är en av de allra, mest populära A.Vogel-produkterna världen över. Örtsaltet är perfekt för smaksättning av soppa, pasta, grönsaks- och kötträtter, sås, ägg, färsk sallad med mera. Du kan också använda Herbamare Original Herbal Salt för att ge dina matlådor en extra touch vid lunchbordet. A.Vogels originalörtsalt passar också riktigt bra i köttfria recept, varför saltet också används i stor utsträckning i både vegan och vegetarisk mat.

Fördelarna med Herbamare Original Herbal Salt

 • Örtsalt med 12 färska örter och grönsaker
 • Baserat på franskt havssalt
 • Används istället för vanligt salt
 • Minska saltintaget och öka smaken

Saknar du en het krydda i köket? Prova Herbamare Spicy Pikant Herbal Salt

Ett bra salt är mycket en krydda, mycket mer än en smakförstärkare. Med Herbamare Spicy Pikant Herbal Salt får du en chilikryddad touch som fungerar perfekt med höstens och vinterns varma rätter eller för en mer varierad smak på lunchen. Herbamare Spicy Pikant Herbal Salt ger en delikat och kryddig smak till både värma och kalla rätter. Du kan krydda allt från soppor, tomatsås och varma rätter till fräscha sallader och dressings. När Herbamare Spicy Pikant Herbal Salt har blivit en del i din kryddsamling kan du ta med örtsaltet till lunchbordet tillsammans med det klassiska matlagnings- och bordsaltet.

Fördelarna med Herbamare Spicy Pikant Herbal Salt

 • Örtsalt med 15 färska örter och grönsaker
 • Baserat på franskt havssalt
 • En chilikryddad touch på dina rätter

A.Vogels Herbamare Trocomare Herbal Salt - Genvägen till perfekt kryddad nötkött och fågel

I Herbamare Trocomare, som är särskilt lämplig för nötkött och fågel får du förutom de klassiska ingredienserna i Herbamare Örtsalt, också smaken av paprika och pepparrot, som hjälper till att betona och lyfta fram den fina umamismaken som köttet har.

Fördelarna med Herbamare Trocomare Herbal Salt

 • Örtsalt med 14 färska örter och grönsaker
 • Baserat på franskt havssalt
 • Särskilt lämplig för nötkött och fågel

Vill du minska ner saltet men behålla smaken? Prova Herbamare Buljong med lågt saltinnehåll

Denna version av Herbamare Buljong har ett reducerat saltinnehåll på 12,7% jämfört med Herbamare Original Buljong. Men trots minskningen har A.Vogel inte gjort avkall på den välkända örtsmaken för vilken A.Vogels Herbamare-produkter är världsberömda. Herbamares örtbuljong med mindre salt fylls med kraften från hållbart odlade grönsaker och kryddor, vilket gör buljongen till det perfekta valet när du gör soppa, sås, kokta rätter eller vill smaksätta vattnet till exempel när du kokar ris för extra smak och fyllighet.

Fördelarna med Herbamare Bouillon Low Salt

 • Unik krydda för soppor och varma rätter
 • Veganmärkt buljong med ekologiska grönsaker
 • Minskat saltinnehåll med 12,7%

Herbamare Bouillon - en hållbar örtbuljong som ger din mat en touch och mycket smak!

Herbamare Buljong är en örtbuljong som kan hjälpa dig med den goda smaken i köket. Med Herbamare kan du öka smaken i allt från varma vintersoppor, gryträtter och grundsåser till det vegetariska köket eller de köttfria dagarna. Herbamare Buljong är fylld med kraften från hållbart odlade grönsaker och kryddor, vilket gör den idealisk för soppor, såser, kokta rätter och i vattnet när du till exempel kokar ris.

Herbamare Buljong är tillverkad av havssalt från Camargue i södra Frankrike, färska örter och hållbara grönsaker, som tillsammans ger örtbuljongen en perfekt doft.

Fördelarna med Herbamare Buljong

 • Den unika smaksättningen för gryträtter, såser och soppor
 • Passar också till vegetariska rätter
 • Enkel och läcker drickbuljong
 • Vegansk

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.