A. Vogel Naturläkemedel


A. Vogel har funnits i 100 år och är stolta över att ha hjälpt miljontals människor runt om i världen att förebygga och lindra olika hälsosymtom.

46 Produkt(er)

A. Vogel - Passion för färska örter

A. Vogel har funnits i 100 år, och i lika många år har de hjälpt miljontals människor runt om i världen att förebygga och lindra olika hälsosymtom. Utgångspunkten för allt de gör har alltid varit kraften i färska växter.

Inspiration från hela världen

A. Vogel grundades 1923 av den schweiziske hälsopionjären Alfred Vogel. Han var en livslång förespråkare för användning av naturläkemedel inom sjukvården och utforskade växter och natur i sin jakt på effektiva växtbaserade läkemedel. Han reste till Australien, Nya Zeeland, Tasmanien och USA under hela 1900-talet.

Under sina resor fick Alfred Vogel hjälp av lokala stammar och grupper som introducerade honom för nya växter. Till exempel var det en siouxhövding vid namn Ben Black Elk som introducerade honom för den röda solhattens läkande egenskaper. Denna kunskap har använts i ett antal av A. Vogel förkylningsprodukter, som du kan läsa mer om nedan.

A. Vogels livslånga arbete för och med örtmedicinen har burit frukt och han har bidragit till att öka förståelsen för hur örtmedicinen kan bidra till vår moderna värld.

Den goda smaken

A Vogel tillverkar inte bara kosttillskott och växtbaserade produkter. Faktum är att de också erbjuder en rad hälsokostprodukter för köket. Du kanske redan känner till det utsökta örtsaltet Herbamare, som med havssalt, ekologiska örter och grönsaker är pricken över i:et i din matlagning. För en extra twist, prova också den kryddiga versionen eller paprika- och pepparrotsversionen.

Du kan också prova A. Vogels Herbamare Örtbuljong, som är baserad på havssalt och färska, ekologiska grönsaker. Buljongen är dessutom vegansk och glutenfri och ger en fantastisk smak till soppor och varma sjudande rätter med eller utan kött. Örtbuljongen kommer garanterat att snabbt bli din bästa vän i köket!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.