L'Oréal Paris

L'Oréal Paris är ett av världens ledande kosmetikamärken och har i mer än 110 år utvecklat fantastiska och effektiva lyxprodukter för alla. L'Oréal Paris vetenskapliga synsätt kombinerat med de innovativa formlerna har skapat bästsäljare som säljs i miljoner exemplar över hela världen. Lär känna det spännande och populära varumärket här!

L'Oréal Paris | Age Perfect | Elvital | Men Expert | Elnett | Revitalift | Studio Line | Wrinkle Expert

230 Produkt(er)

L'Oréal Paris – lyxiga skönhetsprodukter för alla

L'Oréal Paris har under många år varit ett must-have inom kosmetiska produkter över hela världen. Du hittar både effektiva L'Oréal hårfärger, vacker och innovativt smink, liksom spännande och innovativa hudvårdsserier för både män och kvinnor. Med andra ord är L'Oréal Paris ett komplett varumärke inom kosmetika och hudvård med ett enormt urval av fantastiska produkter till bra priser.

Vetenskaplig expertis och innovation

Det är inte utan anledning att L'Oréal Paris fortsätter att vara ett av de mest populära varumärkena i världen. Bakom L'Oréal Paris framgång ligger mer än ett sekel av banbrytande forskning. Utvecklingsarbetet är en del av varumärkets DNA och har lett till många spännande och innovativa ingredienser:

 • Reparerande Ceramide R – används i hårvårdsserien Elvital Total Repair
 • Mexoryl SX – det stabila UV-filter som L'Oréal själv har utvecklat
 • Pro-Zylane – en anti-age-innovation producerat med hållbar, grön kemi

Den faktiska testmetoden för kosmetiska produkter har revolutionerat L'Oréal Paris. Sedan 1979 har varumärket arbetat med att använda rekonstruerad hud, så kallad Episkin, som ett alternativ till djurförsök. Modellen är ett fantastiskt verktyg som kan hjälpa L'Oréal-forskare att förstå hur hudens biologi och mekanismer fungerar.

Fransk elegans

Den franska forskaren Eugène Schueller är grundaren av L'Oréal Paris. Hans passionerade passion för skönhetsprodukter baserade på vetenskapliga framsteg har varit en stor inspiration för många märken och har fortsatt att påverka hela skönhetsindustrin.

De franska rötterna förnekar sig inte när man tittar på de eleganta men universella produkterna från L'Oréal Paris. Den fria, parisiska attityden, som kännetecknas av oberoende och elegans, genomsyrar varumärket.

Girlpower – mångfald och valfrihet som en nyckelfråga

Även om L'Oréal Paris är nära förknippat med Frankrike, har varumärket arbetat för mångfald och kvinnors rättigheter i många år. Med den ikoniska slogan Because I’m worth it arbetar L'Oréal Paris för självförtroende och möjligheter för alla kvinnor - oavsett bakgrund och hudfärg. Detta kan bland annat ses av deras starka och feministiska taleskvinnor, vars flaggskeppsfrågor inkluderar bättre rättigheter för kvinnliga hantverkare i Afrika, bättre levnadsstandard för de fattiga och kampen mot djurmisshandel.

L'Oréal Paris arbetar också aktivt mot sexuella trakasserier tillsammans med internationella icke-statliga organisationer. Varumärkets program Stand Up arbetar för att utbilda en miljon kvinnor och män i hur man ska agera mot sexuella trakasserier i samhället. Dessutom hedrar de exceptionella kvinnor med evenemang som Women of Worth, där de ger passionerade feminister en röst och stöder projekten ekonomiskt.


Spännande och innovativa serier från L'Oréal

L´Oréal Paris breda utbud av produker är indelat i flera spännande subbrands, var och en med sina egna egenskaper. Du kan lära dig mer om de effektiva serierna som innehåller allt från hudvård till hårspray.


L'Oréal Age Perfect

Denna hudvårdsserie är speciellt utformad för mogen hud hos kvinnor över 55 år. När vi blir äldre får vi naturligt fler rynkor och fina linjer,  varför en förnuftig hudvårdsrutin inriktad på mogen hud är viktig för att kunna behålla en spänstig och fin hud.

L'Oréal Age Perfect är en komplett hudvårdsrutin med antirynkegenskaper, som bl.a. gör huden mer fast och smidig, samtidigt som den minskar och förebygger tecken på åldrande. Med ingredienser som svart tryffel och fermenterat te, får din hud med polyfenoler och vitamin B. Dessa ämnen stöder den naturliga cellbildningen så att hudens struktur förbättras. De läckra krämerna och serumen boostar också huden med mycket fukt, så den får en fantastisk och ungdomlig glöd.

Bestsellers från L'Oréal Age Perfect

 • L'Oréal Age Perfect Cell Renaissance Day
 • L'Oréal Age Perfect Cell Renaissance Night
 • L'Oréal Age Perfect Cell Renaissance Serum

L'Oréal Elvital

Elvital är en fantastisk hårvårdsserie, där du hittar schampo, balsam och annan hårvård för din hårtyp. L'Oréal Elvital kombinerar effektiva ingredienser med bra priser, så att du kan få ett vackert och friskt hår. Oavsett om du har långt, slitet, fint, fett eller trist hår, hittar du de perfekta produkterna hos Elvital.

De många produkterna är indelade i mindre Elvital-serier, så att du kan vårda ditt hår med hårvård riktad mot din hårtyp och behov. Med effektiva ingredienser som lera, kokosolja och biotin får du mjukt och väldoftande hår för få pengar. Elvitals många schampon och balsam är emballerade i 100% återvinningsbar plast, så att du värnar om naturen.

Bestsellers från L'Oréal Elvital

 • L'Oréal Elvital Color Vive Shampoo & Balsam
 • L'Oréal Elvital Anti-Breakage Shampoo
 • L'Oréal Elvital Extraordinary Clay Shampoo

L'Oréal Men Expert

Många män försummar en bra hud- och hårvårdsrutin. Med L'Oréal Men Expert är det enkelt att ta hand om både kropp, ansikte, hår och skägg! Många av de läckra produkterna är multifunktionella, så du behöver heller inte många produkter i skåpet.

L'Oréal Men Expert är serien av hudvårdsprodukter skapad för den moderna mannen som vill lukta gott och se välvårdad ut - utan att behöva lägga mycket tid och pengar på komplicerade produkter. Här får du effektiva produkter riktade mot de utmaningar som många män har. Detta ses exempelvis i Pure Carbon-serien utvecklad för män med oren hud och i Hydra Sensitive-produkterna för män med känslig hud.

Bestsellers från L'Oréal Men Expert

 • L'Oréal Men Expert Hydra Energetic Moisturiser Dagcreme
 • L'Oréal Men Expert Hydra Energetic After Shave Balm 24
 • L'Oréal Men Expert Hydra Energetic Face Wash Gel

L'Oréal Elnett

Ska håret stylas och frisyren hållas på plats? Med de effektiva hårsprayerna från L'Oréal Elnett kan du enkelt styla håret som du vill - oavsett hårtyp och hårlängd! Även om de många stylingprodukterna håller länge är de lätta att kamma ut. På det sättet blir du av med klibbigt och styvt hår som är omöjligt att styla.

Bestsellers från L'Oréal Elnett

 • L'Oréal Elnett Volume Extra Strong Hold Hair Spray
 • L'Oréal Elnett Strong Hold Hair Spray
 • L'Oréal Elnett Oil Precious-Care Strong Hold Hair Spray

L'Oréal Revitalift

Revitalift från L'Oréal Paris är en serie med effektiva hudvårdsprodukter som är formulerade med anti-rynk ingredienser med dokumenterad effekt på mogen och åldrande hud. Oavsett om din hud har tappat elasticitet, känns slapp, trött eller har blivit rynkig finns det en Revitalift-produkt för dig. Ingredienser som pro-retinol och fibroxyl arbetar aktivt i hudlagren så att ålderstecken minskar och rynkor slätas ut inifrån.

Bestsellers från L'Oréal Revitalift

 • L'Oréal Revitalift Classic Daycream Fragrance Free
 • L'Oréal Revitalift Filler Day Cream

L'Oréal Studio Line

Om du vill ha en knivskarp frisyr där håret håller sig på plats hela dagen så är L'Oréal Paris Studio Line varumärket för dig. Studio Line-serien består av kvalitetsstylingprodukter för håret, såsom hårvax, spray och clay, som hjälper dig att skapa exakt den look du önskar, oavsett om det är ett rent eller messy look. 

Bestsellers från L'Oréal Studio Line

 • L'Oréal Studio Line Remix Fiber Paste
 • L'Oréal Studio Line Fix & Style Fixing Spray Strong
 • L'O'réal Studio Line Mineral & Control Invisible Clean Gel

L'Oréal Wrinkle Expert

Om du börjar med anti-age hudvård tidigt har du möjlighet att förebygga många fina linjer och rynkor. L'Oréal Wrinkle Expert-serien är designad för kvinnor i 30-, 40- och 50-års åldern. Denna effektiva anti-aging-serie är anpassad till den åldrande hudens behov, så att din hud får exakt den näring och fukt som den behöver.

Bestsellers från L'Oréal Wrinkle Expert

 • L'Oréal Paris Wrinkle Expert Calcium Day Cream 55+
 • L'Oréal Paris Wrinkle Expert Collagen Day Cream 35+
 • L'Oréal Paris Wrinkle Expert Retino Peptide Day Cream 45+
pil til toppen med24

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.