L'Oréal Elvital

Elvital är en hårvårdsserie som erbjuder allt vad håret önskar i schampo, balsam och styling. Hitta produkten för din hårtyp och få vackert och läckert hår för nästan inga pengar.

Om Elvital | Vilken Elvital produkt ska jag välja? 

49 Produkt(er)

L'Oréal Paris Elvital schampo, balsam, hårkur och styling för alla hårtyper

Elvital är en hårvårdsserie från L'Oréal som har funnits helt sedan 1971 och som har utvidgats med otaliga produkter som har hjälpt kvinnor över hela världen att få och underhålla vackert och inte minst friskt hår. Oavsett vilken hårtyp du har, hur tjock din plånbok är och om du letar efter ett schampo eller en hårkur, finns det garanterat en Elvital-produkt för dig. Elvitals formler är utvecklade till perfektion och innehåller bara de allra bästa ingredienserna för ditt hår. I formlerna för hårvårdsprodukterna hittar du till exempel vitaminer, fruktextrakt, vegetabiliska oljor, rengörande lera och till och med pärlpulver, som alla hjälper till att ta hand om ditt hår på djupet och ge håret det utseendet du letar efter. Elvitals formler görs så läckra som möjligt, så att konsistensen alltid är behaglig och håret lämnas väldoftande efter varje tvätt. Under Elvital hittar du över 10 olika miniserier, som alla är skräddarsydda för specifika hårtyper, så att du kan sätta ihop den hårvårdsrutin som uppfyller ditt hårs behov. Elvital är det perfekta varumärket för dig som vill skämma bort håret med kvalitetsprodukter, men till ett mycket överkomligt pris!

Vilken L'Oréal Elvital produkt ska jag välja?

Med Elvitals breda sortiment kan det vara svårt att veta vilken serie eller produkt man ska välja. Därför har vi gjort en liten guide som hjälper dig att ta reda på vilka serier som passar din hårtyp. Varje schampo och balsam finns i flera olika storleksvarianter. Dessutom hittar du i flera av miniserierna läckra hårmasker och stylingprodukter som du kan använda i din dagliga hårvårdsrutin. Utforska sortimentet nedan.

För normalt och trist hår: Elvital Multivitamin och Nutri Gloss

När det ska gå snabbt på morgonen kan du prova Elvital Multivitamin 2 i 1 Shampoo, som fungerar både som ett rengörande schampo och ett vårdande balsam. Är ditt hår livlöst och trist och saknar glans? Då kan du prova Nutri Gloss Shampoo och Balsam, som med hjälp av förstärkande proteiner och ljusreflekterande pärlpulver ger ditt hår en fantastiskt utstrålning och en läcker textur, så det blir lätt att styla. Perfekt de dagar då du bara är trött på håret.

Elvital Extraordinary Oil och Extraordinary Coconut Oil för torrt hår

Har du törstigt och uttorkat hår som desperat behöver extra fukt och vård? Då kan du prova serien Extraordinary Oil från Elvital. Produkterna berikas med enormt närande växtoljor som tränger in i hårstråna och ger fukt, så att håret återigen blir smidigt, mjukt och läckert, helt utan att bli fett eller nedtyngt. Testa Elvital Extraordinary Oil Shampoo, Extraordinary Oil Coconut Balsam berikat med kokosnöt eller den djupnärande Elvital Extraordinary Oil Mask med jojobaolja. Från serien hittar du också en utsökt Elvital hårolja som kan användas både för vård och för styling. Köp Elvital Extraordinary Oil Treatment eller Extraordinary Oil Treatment Coloured Hair.

För dig som vill ha långt hår: Elvital Dream Length

Måste du ofta gå till frisören för att ditt hår snabbt blir slitet med kluvna hårtoppar? Då är Elvital Dream Length-serien något för dig.  Produkterna är formulerade med vårdande ingredienser som håller håret friskt och förebygger trasiga hårstrån, så att du kan få håret långt och vackert. På det sättet sparar du också pengar eftersom du inte behöver klippas så ofta! Prova L'Oréal Elvital Dream Length Shampoo, Dream Length Balsam eller den unika Elvital Dream Length No Hair Cut Cream och märk skillnaden.

För skadat och försvagat hår: Elvital Anti-Breakage och Total Repair 5

Om ditt hår är slitet och håret går sönder när du kammar det, kan du prova produkterna från Elvital Anti-Breakage-serien eller Total Repair 5 Shampoo och Balsam. Anti-Breakage är en bestseller serie som är utformad för att reparera och återuppbygga skadat och slitet hår så att det kan bli friskt och starkt igen. Prova Elvital Anti-Breakage Shampoo, Anti-Breakage Balsam och Anti-Breakage Mask, hårkuren för mycket slitet hår. Använd gärna produkterna tillsammans för bästa effekt.

För färgat hår: Elvital Color-Vive och Color-Vive Purple

Om du har slingor eller helt färgat hår kan det vara svårt att bibehålla färgens utstrålning och glans mellan färgningarna. Därför har L'Oréal utvecklat Elvital Color-Vive-serien, som består av produkter som tvättar utan att slita, förseglar färgen i hårstråna och skyddar den mot blekning med hjälp av UV-filter. Från denna serie kan du med fördel kombinera Elvital Color-Vive Shampoo, Color-Vive Balsam och Color-Vive Mask. I serien hittar du också ett silverschampo och hårkur som tar bort oönskade gula och orange toner från blont hår, så det får en mer gråaktig nyans. Köp Elvital Color Vive Purple Shampoo och Purple Mask.

För tunt och fint hår: Elvital Fibralogy och Full Resist

Saknar ditt hår fyllighet, substans och volym? Så har Elvital lösningen åt dig. Du kan till exempel prova det återuppbyggande Full Resist Shampoo, Balsam och Power Mask som stöder ett starkt och kraftfullt hår eller de populära produkterna från Fibralogy serien. Fibralogy-produkterna använder en innovativ teknik för att ge dig tjockare hårstrån över tid, så att håret får mer volym utan att tyngas ner. Prova Elvital Fibralogy Shampoo tillsammans med Elvital Fibralogy Balsam.

För fett hår: Elvital Extraordinary Clay

Om du vill bli av med fett hår men samtidigt undgå att håret torkar ut pga frekvent hårtvätt, så är det här serien för dig. L'Oréal har nämligen formulerat ett schampo- och balsamset som är tillsatt 3 typer av naturligt rengörande lera som absorberar talg från hårbotten och bibehåller en fräsch känsla i håret i upp till 3 dagar, utan att håret torkar ut eller blir fett. Prova den innovativa Elvital Extraordinary Clay Shampoo och Balsam här.
   

Köp Elvital schampo och balsam på Med24.se - alltid bra priser och fina kampanjer!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.