L'Oréal Men Expert

41 Produkt(er)

L'Oréal Men Expert - produkter för honom för kropp, ansikte, hår och skägg

L'Oréal Paris Men Expert är en serie läckra vårdprodukter speciellt formulerade för män och anpassade till den moderna mannens behov. Men Expert-serien har utvecklats i syfte att göra den dagliga hudvårdsrutinen så enkel, snabb och effektiv som möjligt, för det är viktigt att ta hand om sin hud, även om du är en man. I sortimentet hittar du hudvårds-, skägg- och stylingprodukter för absolut alla hudtyper - också för dig med särskilt känslig eller oren hud.

Multifunktionella produkter, som kan användas på flera sätt

L'Oréal vet att de flesta män inte vill lägga ner så mycket tid på sin dagliga hudvårdsrutin. Av denna anledning formuleras många av produkterna med smarta formler med flera egenskaper i en och samma produkt så att produkten kan användas effektivt på flera sätt. Till exempel kan en showergel användas för både kropp, ansikte, hår och skägg. På så sätt blir det lätt att få en frisk hud och en ren kropp, även om du är i tidsbrist på morgonen. Rakning spelar en central roll i mannens liv, så du hittar naturligtvis också olika rakprodukter i sortimentet, till exempel rakgel och after shave, så att du kan uppnå skarpa resultat och bibehålla en frisk hud. Produktformlerna har behagliga texturer, maskulina dofter och innehåller aktiva och vårdande ingredienser.

Hudvård för daglig användning av män och för alla hudtyper

I urvalet av hudvårdsprodukter hittar du flera miniserier så att du kan prova den som passar bäst för din hud. Nedan kan du läsa mer om varje miniserie och se ett urval av några av de mest populära produkterna från Men Expert.

  • Hydra Energetic - är en serie produkter som utvecklats för män med trött, matt och torr hud. Produkterna är berikade med uppfriskande och återfuktande ingredienser som ger dig en bra start på morgonen och bibehåller en frisk och sund hud hela dagen. Till exempel den populära dagkrämen L'Oréal Men Expert Hydra Energetic Moisturiser i 50 ml eller 100 ml, den oumbärliga Men Expert Hydra Energetic Face Wash Gel och Men Expert Hydra Energetic Eye Roll-On, som fungerar lite som en ögonkräm, som väcker trötta ögon och ger en ny utstrålning.

  • Hydra Sensitive - en serie fuktgivande vårdprodukter för mannen med mer känslig hud. Formlerna är extra milda och hudvänliga, så du undgår irritation som rodnad, klåda och röda prickar. Här hittar du bland annat Men Expert Hydra Sensitive Moisturiser fuktkräm samt Men Expert Hydra Sensitive Shaving Gel, som säkerställer en bekväm rakning och förebygger obehag vid varje rakning.

   • Hydra Power - är lämplig för dig som upplever att huden verkar väldigt torr, stram och generellt obekväm. Här hittar du bland annat Men Expert Hydra Power Moisturiser, som är en dagkräm som tillför intensiv fukt och tar bort känslan av obehag genom att återställa hudens fuktbalans och skyddande barriär.

  • Pure Carbon - en serie av produkter som är utvecklade speciellt för oren hud som minskar orenheter, finnar och överflöd av talg. Formlerna är bland annat berikade med absorberande kol och andra aktiva ingredienser som har en god effekt på oren hud och lämnar ansiktet med en jämn och matt yta. Kombinera till exempel en vårdrutin med Men Expert Pure Carbon Daily Face Wash Gel ansiktsrengöring och Men Expert Pure Carbon Daily Care Moisturiser dagkräm.

Dessutom kan du prova den populära Men Expert Vita Lift 5 Hydrating Cream, som är en anti-aging ansiktskräm för män som bekämpar så många som 5 tecken på synligt åldrande, så att du kan få tillbaka din ungdomliga charm. Utforska också utbudet av effektiva deodoranter - vi garanterar att du kan hitta en variant som passar dina behov och din livsstil.

Men Expert Barberclub vårdar skägg och stylar hår

Under Men Expert hittar du också märket Barberclub, som är en miniserie fylld med läckra produkter som vårdar både kort och långt skägg och håller håret på plats. Produkterna är berikade med eteriska oljor från bland annat ceder som ger en varm och maskulin doft. Den perfekta serien för mannen som vill ta hand om sitt skägg optimalt utan att behöva lägga ner en förmögenhet. Bland annat kan du prova Men Expert Barber Club Beard & Face Moisturizer samt Men Expert Barber Club 3-in-1 Wash beard, face & hair, som är musthave produkter! Om du letar efter en hårstylingprodukt kan du utforska Clean Cut Defining Paste, Messy Hair Molding Clay, Slicked Hair Fixing Wax eller Beard & Hair Styling Cream allt från Barberclub.

Köp dina L'Oréal Men Expert produkter på Med24.se - bra priser och fina kampanjer!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.