L'Oréal Revitalift

13 Produkt(er)

L'Oréal Revitalift - avancerad anti-age hudvård för mogen och rynkig hud

Revitalift från L'Oréal Paris är en serie med effektiva hudvårdsprodukter som är formulerade med anti-rynk ingredienser med dokumenterad effekt på mogen och åldrande hud. Oavsett om din hud har tappat elasticitet, känns slapp, trött eller har blivit rynkig finns det en Revitalift-produkt för dig.

Revitalift Classic och Revitalift Filler

Classic-produkterna från Revitalift är utvecklade för att återställa hudens elasticitet och struktur, så att du uppnår en jämn och fast yta med en mer ungdomlig utstrålning. Produktens formler berikas med bland annat pro-retinol och växtbaserad fibroxyl, som arbetar aktivt i hudlagren, så att ålderstecken minskas och rynkor slätas ut inifrån. Prova till exempel den energigivande dagkrämen Revitalift Red Cream eller den klassiska Revitalift Day Cream i kombination med Revitalift Night Cream och Revitalift Eye Cream.

Om huden i ditt ansikte saknar substans och volym och du upplever att huden är något slapp och hängande, kan Revitalift Filler vara serien för dig. Produkterna är baserade på fuktgivande hyaluronsyra, som kan binda upp till 1000 gånger sin egen vikt i vatten till huden och är en effektiv anti-age ingrediens. Hyaluronsyra fyller huden inifrån så att rynkor och linjer slätas ut och huden känns fylligare och fastare. Från serien kan du prova Revitalift Filler Serum i kombination med L'Oréal Revitalift Filler Day Cream och Revitalift Filler Night Cream. Om din hud behöver en produkt med en extra kraftfull fyllnadseffekt, kan du prova L'Oréal Revitalift Filler Hyaluronic Acid Serum eller L'Oréal Revitalift Filler Ampuller, som fungerar som en intensiv 7-dagars fuktbehandling.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.