L'Oréal Elnett

5 Produkt(er)

Elnett från L'Oréal Paris håller din frisyr på plats med klassiska hårsprayer

Elnett är en serie hårstylingprodukter, mer specifikt hårsprayer, från L'Oréal Paris, som i årtionden har gjort det lättare för kvinnor runt om i världen att sätta håret precis som de vill ha det. Du känner säkert igen den ikoniska guldfärgade Elnett-hårsprayen, som med goda skäl har blivit en internationell beautyfavorit! Oavsett om du ska ha en avancerad uppsättning, hållbara lockar eller en mer vild look, är Elnett varumärket för dig. I sortimentet hittar du hårsprayer i olika styrkor och i olika storlekar, så att du kan hitta den produkt som passar dig bäst.

Lätt att använda, lätt att reda ut

Elnetts formler är superlätta och alla sprayburkar är utformade med en praktisk mikrodiffuser, som säkerställer att sprayen sprids jämnt i håret, så att du slipper klibbigt eller styvt hår som filtrerar och inte kan kammas ut . Om du vill re-styla håret kan du därför bara kamma igenom håret några gånger och spraya på nytt. Enlare blir det inte! Oavsett vilken styrka du väljer lämnas håret flexibelt och rörligt samtidigt som din frisyr hålls på plats hela dagen och kvällen.

Hårsprayer som matchar dina behov

Om du behöver en bra hårspray till ett mycket överkomligt pris, kan du tryggt prova en av Elnett hårsprayvarianter. Den ikoniska L'Oréal Elnett Strong Hold Hairspray, som ger ett starkt men flexibelt grepp, finns i 4 olika storlekar på 250 ml, 300 ml, 400 ml och 75 ml - en praktisk resestorlek som du alltid kan ha med i din väska för nödsituationer. Produkten kan användas för absolut alla hårtyper och för alla typer av frisyrer. Om du har frissigt och krusigt hår kan du prova Elnett Oil Precious-Care Strong Hold Hair Spray, där den ursprungliga formeln är berikad med närande olja som skyddar och tar hand om håret samtidigt som den håller det på plats. Om du behöver en ännu starkare produkt för avancerade uppsättningar som ska hålla extra länge kan vi rekommendera Elnett Volume Extra Strong Hold Hair Spray, som också är bra för långt och tjockt hår.

Köp din L'Oréal Elnett hårspray på Med24.se - billiga priser och bra kampanjer!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.