Biogan Loppfröskal psyllium Ekologisk - 200 g

Ekologiska loppfröskal - perfekt för glutenfri bakning
Dessa loppfröskal, även kända som psyllium, kommer från en indisk växt som heter Plantago Ovata. Biogans ekologiska psylliumskal kan bland annat tillsättas i smoothies eller användas i matlagning. Mest populärt är det att använda dem i bakverk, särskilt glutenfri bakning, eftersom de tillför ett högt fiberinnehåll och hjälper till att förhindra att brödet torkar ut.
Förvaring: Torrt och svalt.
Innehåll: 200 g
Energi |
798 kJ / 190 kcal |
Fett |
0,6 g |
- varav mättade fettsyror |
0,1 g |
Kolhydrat |
1,7 g |
- varav sockerarter |
<0,2 g |
Fiber |
85 g |
Protein |
1,9 g |
Salt |
0,06 g |
Loppfröskal*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.