Biogan Loppfröskal finmalda, eko - 200 g

Finmalda ekologiska loppfröskal från Biogan
Loppfröskal kallas också psyllium och kommer från den indiska växten plantago ovata. Loppfrön är vattenlösliga och absorberar vatten.
Biogans ekologiska loppfröskal har ett högt fiberinnehåll och kan bl.a. användas i bröd, särskilt för glutenfri bakning, där de hjälper till att förhindra att brödet torkar ut. Just dessa finmalda loppfröskal är särskilt bra för smoothies, vatten, juice eller matlagning.
Förvaring: Torrt och svalt.
Innehåll: 200 g
Energi |
834 kJ / 199 Kcal |
Fett |
0,8 g |
- varav mättade fettsyror |
0,1 g |
Kolhydrat |
3,7 g |
- varav sockerarter |
0,2 g |
Fiber |
84 g |
Protein |
2,1 g |
Salt |
0,06 g |
Loppefrøskaller/psyllium*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.