Vivag Intimtvål - 200 ml

1
(1) Se alla recensioner
Se alla produkter från Vivag
Varunummer: 214

Vivag Intimtvål

Den milda Vivag Intimtvål har ett lågt pH-värde på 4 och är perfekt för den som vill ha sin intima hygien på ett milt och skonsamt sätt utan att störa fuktbalansen eller irritera den känsliga huden. Vivag Intimtvål är helt fri från parfym, färgämnen och konserveringsmedel .

Hårda och parfymerade tvålar är inte avsedda för intim användning. De kan lätt torka ut och irritera hudens känsliga slemhinnor. Samtidigt minskar de hudens immunförsvar vilket underlättar för sjukdomsframkallande bakterier.

Vivag Intimtvål innehåller mjölksyra vilket gör att den känsliga huden inte blir torr eller irriterad. Den tar bort lukt och huden behåller den naturliga bakteriefloran. Intimtvålen löddrar bra och har ett doseringsmembran som garanterar perfekt mängd varje gång samtidigt som oönskade bakterier inte kan komma in i behållaren. Tvålen innehåller inte konserveringsmedel.

Användning:
Tvålen används i det intima området dagligen . Efter duschen använder vi oftast en fuktighetskräm i både ansikte och på kropp men vi glömmer eller förbiser det intima område som också behöver fukt och vård. Använd därför gärna Vivag 2 in 1 gel.

Ingredienser:

Aqua, Cocamidopropyl betaine, Lauryl Glucosid, Lactic Acid, Coco-glucoside, Glycerylolat, Glycerin, Vaccinium macrocarpon fruit extract, Aloe barbadensis leaf juice, Tocopherol, Xanthan gummi, Hydrogenerad palmglyceridcitrat, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Sorbic acid

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
  1. Kroppsvård
  2. Intimvård
  3. Intimtvål
(1) Se alla recensioner
Se alla produkter från Vivag
Varunummer: 214
Asthma Allergy Nordic
Asthma Allergy Nordic

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.