Vivag Intimtvål - 400 ml

Vivag Intimtvål - 400 ml
Se alla produkter från Vivag
Varunummer: 2826

Vivag Intimtvål - 400 ml

Vivag Intimtvål är mild och har ett lågt pH-värde på 4. Den är perfekt för den som vill ha sin intima hygien på ett milt och skonsamt sätt utan att störa fuktbalansen eller irritera den känsliga huden. Vivag Intimtvål är helt fri från parfym, färgämnen och konserveringsmedel .

Hårda och parfymerade tvålar är inte avsedda för intim användning. De kan lätt torka ut och irritera hudens känsliga slemhinnor. Samtidigt minskar hudens immunförsvar vilket ger förutsättningar för sjukdomsframkallande bakterier.

Vivag Intimtvål innehåller mjölksyra vilket gör att den känsliga huden inte blir torr eller irriterad. Den tar bort lukt och huden behåller den naturliga bakteriefloran. Intimtvålen löddrar bra och har ett doseringsmembran som garanterar en perfekt dosering varje gång. Inga oönskade bakterier kan komma in i behållaren. Tvålen är fri från konserveringsmedel.

Användning:

Tvålen används i det intima området vid daglig tvätt. Efter duschen använder vi oftast en fuktighetskräm i både ansikte och på kropp. Vi glömmer eller förbiser ofta det intima området som också behöver fukt och vård. Använd därför gärna Vivag 2 in1 gel.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
    Kroppsvård > Intimvård > Intimtvål
Astma och Allergiförbundet

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.