Vivag

ViVag
11 Produkt(er)

Vivag intimtvål vid svamp i underlivet

Många kvinnor råkar någon gång i livet ut för klåda eller svamp i underlivet. Huden i underlivet är mycket känslig och användning av starka rengöringsprodukter som hårda och parfymerade tvålar kan irritera de känsliga slemhinnorna, samma gäller för rengöringsprodukter som innehåller konserveringsmedel. Det är därför viktigt att använda produkter med lågt pH-värde(4) för sin intimhygien för att inte störa fuktbalansen. De känsliga slemhinnorna kan torka ut och bakterier få fäste som i sin tur kan orsaka svampinfektioner. Rätt vård av underlivet kräver rätt produkter. Intimtvålen ska ha lågt pH-värde och vara fri från parfymer och konserveringsmedel. Vivag erbjuder flera olika produkter som lever upp till kraven på bra intimvård.

Vid din dagliga tvätt av underlivet kan du använda Vivags intimtvål som svarar mot kraven för god intimvård. Vivags intimtvål innehåller mjölksyra som gör att den känsliga huden inte blir torr, den förhindrar obehaglig lukt och behåller den naturliga bakteriefloran. Tvålen löddrar bra och har ett doseringsmenbran som garanterar att du får rätt mängd varje gång och inga oönskade bakterier kan komma in i behållaren. Efter tvätt av ansikte eller dusch av kroppen använder vi ofta en fuktighetskräm men vi glömmer att det intima området också behöver fukt och vård. I Vivags sortiment finns olika produkter som 2 in 1 gel, intimservetter, rakkräm och vaginalkapslar för att nämna några.

Det går alltså att undvika obehag i underlivet som klåda, torrhet, oönskade bakterier och svamp. Vivags produktserie för intimvård innehåller alla de produkter du kan behöva. Ingen vill få besvärande svamp eller klåda men är oturen framme finns det hjälp att få. Allra bäst är det att förebygga oönskade besvär genom att använda produkter som är avsedda för intimhygien. Använd Vivag intimtvål vid din dagliga rengöring. Är du på språng finns intimservetter som är skonsamma. Har du ändå fått besvär finns Vivag 
vaginalkapslar som är ett naturläkemedel som innehåller två levande bakteriestammar som återställer balansen. Om du ska raka huden i intimområdet så gäller samma förutsättningar som vid tvätt, rakgelen ska vara mild och anpassad för det intima området. Vivag har rakgel i sitt sortiment och även Venus rakhyvel i ett komplett set.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.