Vivag

ViVag

 Vivag – intimvård skapad för ett liv i balans - läs mer här:

11 Produkt(er)

Upplev intimt välbefinnande med Vivag intimvårdsprodukter

Vivag är skapat för ett liv i balans, där välbefinnande och självförtroende är i harmoni. Hos Vivag är grundtanken att känna sig bra i sin egen kropp härrör från den naturliga balansen som våra kroppar förtjänar. Produkter är inte bara en del av en rutin - de är nyckeln till att omfamna varje dag med förnyat självförtroende och livsglädje.

Intimvård och välbefinnande

Vivag förstår att intimvård och välbefinnandebehov kan vara en personlig resa. Därför har Vivag skapats med omsorg och med en förståelse för att varje kropp är unik och förtjänar individuell uppmärksamhet.
Alla produkter är utvecklade med tanke på dig och dina behov och består därför av en serie intimvårdsprodukter som är milda och skonsamma - skapade för dig som vill leva ditt liv i balans.

Intimprodukter som stöder din naturliga balans

Alla produkter stöder din naturliga balans i underlivet så att du kan leva det liv du vill utan oro. Oavsett om du söker en intimtvål med mjölksyra och lågt pH-värde, parfymfria intimservetter för den snabba uppfräschningen, en skyddande och vårdande intimbarriärkräm för känslig och sårbar hud eller intimgel mot vaginal torrhet, har Vivag produkten för dig så att du kan uppnå det intima välbefinnandet och balansen du förtjänar. Vivags parfymfria produkter rekommenderas av Asthma-Allergy Nordic och intimservetterna är dermatologiskt testade.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.