Faaborg Pharma Archiv Cream - 250 ml

1
Se alla produkter från Faaborg Pharma & Faaborg Pharma Archiv Creme
Varunummer: 4708

Faaborg Pharma Products Archiv Cream är en fuktkräm utan parfym eller färgämnen.

Den används på torr eller irriterad hud. Fetthalten på 34% tillför fukt och fett till huden, vilket gör huden mjuk och mer elastisk.

Egenskaper:
Archiv Cream är mycket ekonomisk att använda tack vare att den är dryg. Krämen gör huden mjukare och mer elastisk. Huden blir mer motståndskraftig mot sprickor och skråmor. Den är lätt att applicera och tränger snabbt in. Krämen kan med fördel användas i samband med steroidterapi. Dermatologer rekommenderar Archiv Cream som en daglig fuktkräm. Den kan användas till alla hudtyper samt både barn och vuxna. Tuben är mjuk så krämen är lätt att ta samt har en tätning så att den stannar på plats. Archiv Cream levereras i burkar till stora familjer eller för dem som har en hög konsumtion.

Fördelar:
Krämen är välkänd. Det har producerats sedan 1964. Den är fri från doft- och färgämnen och är dryg. Den gör huden mjuk och elastisk, vilket kommer att minska skador och eksem. Uteslutande farmaceutisk råvaror har använts, vilket ger en jämn kvalitet. Faaborg Pharma Products Archie Cream är mycket kostnadseffektiv jämfört med andra liknande krämer och finns i flera storlekar.

Användning:
Faaborg Pharma Products Archiv Cream kan användas på hela kroppen efter behov. Krämen är mycket ekonomisk, prova dig fram till rätt mängd. Använd den direkt efter ett bad eller dusch. Archiv Cream kan användas av alla, både barn och vuxna

Innehåll: 250 ml

Ingredienser:

Aqua (vatten), Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Butylene glycol, Glyceryl stearate, Stearic Acid, Triethanolamine, Lanolin

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Faaborg Pharma & Faaborg Pharma Archiv Creme
Varunummer: 4708
Allergy Certified
Allergy Certified

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.