Equazen Chews - 360 stk.

1
Se alla produkter från Equazen Eye Q & Equazen Chews
Varunummer: 43122

Equazen Chews (tidigare Eye Q) med jordgubbssmak - fiskoljekapslar perfekta för barn och vuxna

Equazen Chews är tuggbara kapslar med smak av jordgubb och helt utan lukt och smak av fisk. Om du eller ditt barn inte gillar att svälja kapslar är Equazen Chews det perfekta valet. Kapslarna är lätta att tugga och med smaken av jordgubb slipper du den tråkiga eftersmaken av fisk. Jordgubbssmaken kommer från en naturlig arom, som är gjord av röda bär, körsbär, jordgubbar och svarta vinbär. Aromen är tillverkad syntetiskt, men så naturligt identiskt som möjligt.

Egenskaperna hos Equazen har noga dokumenterats under många år i flera kliniska studier, som har publicerats i erkända tidskrifter. En av fördelarna med forskning är att en produkt som har visat dokumenterad effekt i en vetenskaplig studie kan garantera att den tas upp i kroppen, fungerar som avsett och är säker att inta.

Fisksmak och -lukt tas bort genom en patenterad process, som samtidigt bevarar de naturliga fettsyrorna så bra som möjligt.
Tillverkad under farmaceutisk kontroll.

Equazen finns även som vanliga kapslar och i flytande form - se hela sortimentet här:

Dosering och användning:

Dosering för barn från 3 år och vuxna: 2 kapslar dagligen i samband med måltid.

Startdos
För bästa resultatet kan du börja med 2 kapslar 3 gånger dagligen eller 3 kapslar 2 gånger dagligen i 12 veckor. Därefter kan dosen minskas till 2 kapslar dagligen. Vi rekommenderar att barn som inte tidigare fått fiskolja startar upp långsamt, eftersom erfarenhet visar att vissa barn kan få lös mage om de börjar med den högre dosen.

Equazen Chews är små kapslar, som både kan tuggas eller sväljas. Kapselskalet innehåller inga näringsämnen, så du behöver inte äta det. Detta innebär också att kapslarna kan delas och innehållet kan blandas i kall mat. Oljan från kapslarna bör aldrig värmas upp eftersom uppvärmning förstör fettsyrorna. Många barn tycker om Equazen Chews som tuggkapsel, då den är lätt att tugga och smakar jordubb.

Innehåller sötningsmedel.


Innehåll: 
360 tuggbara kapslar

2 kapslar innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Fiskolja

800

mg

-

- varav EPA

186

mg

-

- varav DHA

58

mg

-

Omega-6 fettsyror (jättenattljusolja)

200

mg

-

GLA (gammalinolensyra)

20

mg

-

DRI: Dagligt Referensintag för vuxna samt barn från 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Kirunalolja (fiskolja från sardiner och anjovis) 59,3%, Jättenattljusolja (oenothera biennis) 14,2%, Arom: jordgubb, Antioxidant: d-alpha-tocopherol från sojabönor, Gelatin, Konsistensmedel: glycerol, Sötningsmedel: xylitol (E967), Konsistensmedel: cellulosapulver, (kapselskalen är tillverkade av gelatin från oxe)

Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
  1. Kosttillskott
  2. Oljor
  3. Fiskolja
Se alla produkter från Equazen Eye Q & Equazen Chews
Varunummer: 43122
Kosher-Parve Friend of the Sea Halal
Kosher-Parve Friend of the Sea Halal

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.