Equazen Eye Q

Eye Q från Equazen är en populär och annorlunda fiskolja utan lukt och smak av fisk. Eye Q fiskolja få i flera varianter. De traditionella Eye kapslarna, Eye Q i flytande form eller Eye q chews som kan tuggas.  Eye Q har särskilt högt innehåll av EPA i förhållande till DHA. Studier har visat att fleromättade fettsyror fungerar bäst i cellmembranen om innehållet av EPA är högt i förhållande till DHA.

Eye Q Fiskolja

Kirunaolja är den speciella fiskolja som används i Eye Q vilken är framställd av sardiner och ansjovis. De fångas på södra halvklotet vid särskilda tidpunkter på året, då de har en naturligt, högre halt av EPA i förhållande till DHA. Därför har Kirunalolja i denna unika komposition ett naturligt, högt innehåll av EPA i förhållande till DHA. Kirunalolja blandas med ett balanserat innehåll av jättenattljusolja och det ger den unika formulan av EPA, DHA och GLA för vilken Eye Q är känd.

Eye Q finns i flera olika varianter: Chews, Liquid, Mix och Regular Capsules. Kapslarna är små och sväljvänliga, men om du fortfarande har problem med att svälja dem, kan du helt enkelt tömma kapseln. Kapselskalet på Eye Q fiskolja är gjord av nötköttsgelatin och innehåller inga näringsämnen. Såsom nämnts ovan kan därför oljan tömmas ut utan att förlora sin effekt.

Kapselinnehållet kan också användas i matlagning, men endast i kalla rätter. Oljans effekt minskar vid upphettning.

Eye Q-kapslarna är certifierade och garanterat halal- och koshervänliga.

Eye Q

När barn och vuxna får provsmaka Eye Q, blir de flesta överraskade av att fiskolja kan smaka så bra! Eye Q ger också väldigt sällan fisksmakande uppstötningar, som är vanligt vid många andra typer av omega 3 samt fiskoljetabletter, något de flesta känner igen efter att ha smakat tran ….. 

Eye Q Chews

Eye Q Chews är små tuggkapslar, lämpliga för barn. Många barn gillar Eye Q Chews, eftersom de smakar jordgubb, också när de tuggas. Eye Q Chews kan både tuggas och sväljas hela.

Kapselskalet i sig innehåller inga näringsämnen, så kapseln kan delas och innehållet blandas i kall mat. Att blanda innehållet i varm mat, som t.ex. varm gröt till barn, kan skada fettsyrornas näringsinnehåll.

För att få bra effekt rekommenderas att man börjar med en hög dos om man inte har tagit Eye Q tidigare. 2 kapslar 3 gånger dagligen i 12 veckor, därefter minskas dosen till 2 kapslar dagligen. Det rekommenderas att små barn som inte tidigare fått fiskolja börjar med en lägre dos, eftersom en hög dos kan ge lös mage hos vissa barn.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.