Kosttillskott för Träning & Motion

23 Produkt(er)

Nå ditt fysiska mål med kosttillskott!

Många känner till sportnutrition som proteinpulver, kreatin och BCAA, som bland annat hjälper dig att uppnå dina fysiska mål inom träning och muskeluppbyggnad. Men det finns också kosttillskott som bidrar till din fysiska prestation och återhämtning.

På Med24.se har vi samlat ett antal av de vanligaste kosttillskotten för träning och motion, så att du kan bidra till den extra näring som din kropp behöver under träningen.

Öka din prestationsförmåga och undvik skador

När vi ägnar oss åt intensiv fysisk träning eller idrott använder vi våra inre resurser och vår energi för att prestera maximalt. Bland annat bryts musklerna ner för att sedan kunna byggas upp igen större och starkare. Detta skapar förutsättningar för att kroppen behöver en extra skjuts av näringsämnen - allt från protein, fett och kolhydrater till vitaminer, fettsyror och mineraler.

Detta extra intag av näringsämnen kan uppnås antingen genom en varierad kost eller genom att komplettera kosten med kosttillskott. Men muskeluppbyggnad är inte det enda skälet till att kosttillskott, sportprodukter eller prestationshöjande näring har blivit ett så världsberömt fenomen. De kan bidra till många faktorer före, under och efter fysisk aktivitet.

Kosttillskott för träning kan bland annat bidra till:

  • Främja kroppens anpassning till träning.
  • Förbättra kroppens energiförsörjning.
  • Främja återhämtning mellan och efter träning.
  • Bibehålla en god hälsa och minska risken för trötthet, sjukdom och skador.
  • Att främja prestationsförmågan.
  • Att säkerställa en enkel och snabb källa till de viktiga näringsämnen som kroppen behöver - inklusive för muskeluppbyggnad.

Vilka näringsämnen är viktiga för träning?
I allmänhet bör du se till att du får i dig tillräckligt av alla viktiga näringsämnen som kroppen behöver. Oftast görs detta genom en varierad kost, men för vissa individer kan kosttillskott vara nödvändiga för att säkerställa optimal hälsa och fysiska mål.

De vanligaste vitaminerna som rekommenderas för träning inkluderar C-vitamin, som hjälper till att skydda celler från oxidativ stress och upprätthålla immunförsvaret under intensiv fysisk träning.

B-vitaminer är också viktiga eftersom de är vattenlösliga och utsöndras genom både svett och urin. De är också viktiga för att kroppen ska kunna producera och återuppbygga celler och för omvandlingen av proteiner och socker till energi.

Dessutom är magnesium, hälsosamma fettsyror (omega 3) och proteiner också näringsämnen som bör betonas vid regelbunden träning. För den oinvigde kan listan verka lång och förvirrande, men med vårt sortiment av kosttillskott kan den snabbt göras enkel och prisvärd. Kosttillskott och multivitaminer för träning är specialutvecklade kosttillskott som hjälper till att täcka alla dina behov under hela förloppet.

Kosttillskott för att nå dina fysiska mål

I sortimentet på Med24.se hittar du några av de mest kända varumärkena till konkurrenskraftiga priser samt kundfavoriter som t.ex:
Puori O3 Omega-3, som har ett högt, rent och högkvalitativt innehåll av omega 3.

Solaray All Energy, som är ett unikt komplex av läckra örter, vitaminer och mineraler som används som energitillskott. Det är bäst att ta 1-2 timmar före intensiv fysisk prestation.

Bio-Sport från Pharma Nord. Detta tillskott bidrar till din aktiva livsstil med viktiga omega-3-fettsyror, vitaminer och mineraler som är fördelaktiga för kroppen när du är fysiskt aktiv eller maximerar kroppens arbetsbelastning under träning.

FUTURA Omega 3 Sport. Den speciella sammansättningen av detta tillskott bidrar till muskler, hjärta och hjärna och riktar sig generellt till dem som tränar. Kapslarna innehåller D-vitamin, C-vitamin, magnesium och ett högt innehåll av omega-3-fettsyror.

Kom ihåg att det inte är kosttillskotten som gör jobbet, utan att de bidrar till att du uppnår dina fysiska mål som ett resultat av din prestation och ansträngningar för att få rätt kost.

Få i dig protein genom sportnutrition

Att få i sig tillräckligt med protein är avgörande för din träning och muskeluppbyggnad. För detta ändamål använder de flesta sportnutrition i form av proteinpulver, kreatin, BCAA och proteinbars. Du hittar vårt breda utbud av sportnutrition här!

Protein innehåller aminosyror, som är byggstenarna i dina muskler och celler. De spelar därför en avgörande roll för kondition och träning. Du hittar sportnutrition i många olika smaker och märken. De är lätta att ta med på språng - särskilt när du inte har tid att äta en måltid eller känner dig hungrig.

Köp de bästa kosttillskotten för muskeluppbyggnad på Med24.se

På Med24.se hittar du ett stort utbud av billiga och högkvalitativa kosttillskott från de bästa och största varumärkena, så att du kan göra rätt val och få den produkt som bäst kan bidra till din aktiva livsstil.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.