Solaray IbuActin - 60 kapslar

1
Se alla produkter från Solaray
Varunummer: 33658

IbuActin innehåller en unik kombination av örter med bl.a. extrakt av ingefära och gurkmeja, som bidrar till att skydda dina leder och hålla dem flexibla

I kroppen har vi 206 ben sammanknutna med ca 230 leder. Lederna är där skelett möts och välfungerande leder är viktigt för att kroppen ska kunna röra sig fritt. Många upplever att, deras leder kan vara stela och ömma. Det är ett problem då det kan vara ett hinder för ett fysiskt aktivt liv. Ett aktivt liv är viktigt, då det håller lederna smidiga och musklerna starka vilket skyddar lederna. Örter kan också vara bra för lederna. 

Solaray IbuActin innehåller en unik kombination av örter med bland annat extrakt av ingefära och med gurkmeja, som båda bidrar till upprätthållande av flixibla leder och rörlighet. Ingefära växer primärt i Asien och tropiska områden, och är i familj med kardemumma och gurkmeja. Curcumin är det aktiva ämnet i gurkmeja, det ger både curry och gurkmeja den gula färgen och har egenskaper, som värdesätts av många.

IbuActin från Solaray innehåller också vitpil och humle, som hjälper dig med att slappna av i stressade situationer. Vitpil växer i Danmark och det aktiva ämnet i vitpil är salicin. Humle är en livskraftig klätterväxt, som under sommaren skickar upp sina långa stängler upp i ljuset. Humle bidrar till bitterhet i öl, och bitterheten mäts i IBU (International Bitterness Units) – härav navnet på IbuActin.

Dosering:
2 kapslar dagligen.

Innehålla: 60 vegetabiliska kapslar

2 kapslar innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Humle, blomsterekstrakt

500

mg

-

Bromelain från ananas, frukt

200

mg

-

Vit pil, bark

100

mg

-

Papain från papaya, frukt

75

mg

-

Ingefära, rotextrakt

50

mg

-

Gurkmeja, rot

50

mg

-

DRI: Dagligt Referensintag för vuxna samt barn från 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Humle, Bromelain från ananas, Vitpil, Papain från papaya, Ingefära, Gurkmeja, Stabilisatorer (maltodextrin, majsstivelse, magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid), Vegetabilisk kapsel (hydroxypropylmethylcellulosa)

Ursprungsland: USA
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Vegan Friendly

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.