Proteinpulver

Proteinpulver kan användas av alla oavsett träningsnivå. Protein är musklernas byggsten och har du tränat hårt behöver kroppen protein oavsett om du har sprungit, cyklat eller styrketränat. Här är protein enkelt och användbart då du snabbt kan få tillfört protein t.ex. via proteinshake så kroppen snabbt kan restituera och återuppbyggas. Om du gärna vill gå ner i vikt kan proteinpulver också vara en bra energikälla då det mättar längre och är med till att hålla blodsockret stabilt. Proteinpulver finns i många smakvariationer. 

52 Produkt(er)

Proteinpulver

Proteinpulver kan aldrig ersätta en god ekologisk diet men kan vara ett bra kosttillskott/komplement för att täcka det dagliga proteinbehovet. Speciellt dem som tränar hårt och önskar att bygga muskler har ett större behov av protein. I grund och botten behöver du mellan 1,2–1,7 g protein per. kg kroppsvikt beroende på din fysiska aktivitet. Som jämförelse konsumerar normalbefolkningen ca 0,8 g protein per. kg. kroppsvikt/dag.

När ska man inta proteinpulver?

Det är mest fördelaktigt att inta protein direkt efter träning då musklerna hungrar efter protein för reparation och tillväxt. Samtidigt behöver kroppen kolhydrater för att återställa sin energinivå.

Genom att inta en måltid med protein och kolhydrater direkt efter träning ger du kroppen de bästa förutsättningarna för att återuppbygga musklerna och samtidigt bidra till att minska ömma muskler.

Proteinpulver kan också användas i kakor och i nyttiga snacks. Det smakar lika bra i t.ex. smoothies eller milkshakes och tack vare de många smakvarianterna så att du kan variera dig i oändlighet.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.