Kom igång med Nupo

Kom igång med Nupo

Du kan använda Nupo på många sätt. I allmänhet gäller att ju fler måltider du ersätter med Nupo, desto snabbare kan du räkna med att gå ner i vikt. Nupo kan med fördel användas för att komma igång med din viktminskning. Med en 14 dagars Nupo-kur kommer du att märka en markant viktminskning och efter den är det viktigt att följa upp din kur med goda matvanor och en hälsosam livsstil. Nedan beskriver vi det mest effektiva sättet att använda Nupos produkter på för att gå ner i vikt.

Den mest effektiva Nupo-kuren - VLCD

Genom att ersätta alla dina måltider med Nupos VLCD-produkter når du det bästa möjliga resultat. VLCD betyder mycket lågt kaloriintag. Du får en daglig diet på ca 700 kcal men med Nupos produkter garanteras, att du får alla nödvändiga vitaminer och näringsämnen som din kropp behöver. De föreslagna produkterna nedan kan ersättas med andra smaker. Köp VLCD startpaket här!

Nupo VLCD Kur Startpaket - 14 dagars kur

Vi har satt samman ett Startpaket med Nupos VLCD-produkter. Du får 84 portioner, vilket motsvarar 14 dagars effektiv kur med sju olika smaker, vilket ger dig den bästa möjligheten att anpassa kuren till just dig.

Gratis frakt över 599 kr

Med PostNord

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få information om nyheter och erbjudanden