Vad är Nupo Slim Boost?

Nupo SLIM BOOST viktminskningskosttillskott är tre olika kosttillskotts-typer som kan vara till hjälp när du vill gå ner i vikt. De har alla deres särskilda funktion som kan hjälpa dig med att kontrollera din svaga punkt under din viktminskning.

Använd den ena eller alla 3 SLIM BOOST produkterna efter behov. 

Alla 3 produkterna från Nupo Slim Boost är baserade på några av naturens mest aktiva ingredienser. De uppfyller Livsmedelsverkets höga krav, de är glutenfria, GMO-fria och lämpliga för vegetarianer.

  • FILL MY TUMMY
  • BURN MY FAT
  • BLOCK MY CARBS

När ska jag äta Nupo Slim Boost - och hur många?

FILL MY TUMMY - Här ska du ta 2 kapslar ca 30 min före varje måltid (max 6 kapslar dagligen) Drick mycket vatten, helst 1-2 glas. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av sex kapslar (3 g glukomannan) tre gånger dagligen före måltid och alltid tillsammans med mycket vatten (minst 1-2 glas) för att undvika igensättning av matstrupe eller luftstrupe. Gäller speciellt för personer med svårigheter att svälja.

BURN MY FAT - 1 kapsel dagligen.

Alla används i samband med en energireducerad kost.

Kan jag kombinera dem med Nupo’s övriga produkter

Du kan gärna kombinera Nupo Slim Boost med de andra Nupo-produkterna. Du får bäst resultat genom att kombinera dem med Nupo’s övriga diet- och måltidsprodukter.

Är det några biverkningar?

Ingen av ingredienserna är associerade med biverkningar.

Om du är överkänslig eller allergisk mot något av innehållet i SLIM BOOST, eller om du tar något läkemedel, kontakta din vårdgivare innan du använder produkterna. SLIM BOOST - BURN MY FAT innehåller koffein. Det innebär att denna variant inte är lämplig för koffeinkänsliga individer. Dessutom rekommenderar vi inte SLIM BOOST-produkter till gravida, ammande kvinnor eller barn.

Är Nupo Slim Boost säkert att använda?

Nupo SLIM BOOST består av noggrant utvalda, aktiva ingredienser från naturens egna källor. Ingredienserna och deras effekter har noggrant bedömts av Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA), vilket är den högsta myndigheten för livsmedelssäkerhet i EU - och därmed ett stöd för produkten. Följ alltid anvisningarna på respektive produkt för optimal effekt.

Kan jag använda alla tre produkterna samtidigt?

Du kan ta alla 3 SLIM BOOST-varianterna samtidigt. Kom alltid ihåg att följa den rekommenderade dagsdosen och andra instruktioner på produktens förpackning eftersom den varierar från produkt till produkt.

Under hur lång tid kan jag ta Slim Boost?

Använd Nupo Slim Boost efter behov.

Slim Boost ökar effekten av en energireducerad kost och fysisk aktivitet. Hastighet och viktminskningens omfattning är alltid individuell - faktorer som ålder, hälsa, livsstil, startvikt samt viktminskningsmål måste tas i beaktande.

Kosttillskott som SLIM BOOST kan inte ersätta en varierad kost och hälsosam livsstil.

Är Nupo Slim Boost-produkter testade? JA!

Alla ingredienser i Nupo Slim Boost har valts ut noggrant och baseras på den senaste forskningen om kosttillskott. Varje ingrediens är speciellt utvald, baserat på dess egenskaper och viktminskning, som har visats i forskning och kliniska studier. Ingredienserna kompletterar varandra, och deras effekt utvärderas noggrant av Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet, vilket är det högsta livsmedelssäkerhetsorganet i EU - och därmed ett godkännande av produkten.

Vilka riktar sig Slim Boost till?

Slim Boost från Nupo riktar sig till alla vuxna över 18 år som behöver gå ner i vikt eller som vill behålla en bra normalvikt. Produkterna kan användas som en del av ett reducerat kaloriintag i kombination med ett viktminskningsprogram - eller som en naturlig del i ett stressigt liv med frestelser som kan vara hindrande för att behålla sin normalvikt.

Vad är GLUKOMANNAN som finns i Nupo Slim Boost FILL MY TUMMY

Glukomannan är en naturlig, vattenlöslig dietfibrer från Konjak-växten. Fibern verkar i magen och tarmarna genom att absorbera vätska och omvandlas till en fyllig massa. När magen är full, minskar hungerskänslan, vilket främjar känslan av mättnad. Tillsammans med en energireducerad kost bidrar Glukomannan till viktminskning.

Fortsätt alltid att dricka mycket vätska. 1-2 glas rekommenderas när man använder produkter som innehåller Glukomannan.

Vem ska inte ta Slim Boost?

Alla 3 produkterna är kosttillskott som överensstämmer med den allmänna kosttillskottslagstiftningen. Det innebär att produkterna inte ska användas av barn, gravida eller ammande. Produkterna ska inte ersätta en varierad kost och hälsosam livsstil - och ska naturligtvis hållas utom räckhåll för barn.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.