Australian Bodycare 3 Intimate products - 1 st

1
Se alla produkter från Australian Bodycare & Australian Bodycare Femi
Varunummer: 53778

Den perfekta trion mot torrhet, lukt och klåda i intimområdet

Dålig lukt, klåda och torrhet i intimområdet drabbar kvinnor i alla åldrar, men kan vara otroligt besvärande och inte minst smärtsam. Det är just därför Australian Bodycare har tagit fram detta set med tre produkter som är särskilt lämpade för att vårda och lugna intimområdet. Produkterna innehåller ingredienser som motverkar bakterier, ger fukt och minskar torrhet, klåda, sveda och irritation. Alla produkter är pH-justerade och dermatologiskt testade.

Setet innehåller:

Intim Wash (200 ml)
Intim Wash innehåller naturliga ingredienser som effektivt bidrar effektivt till att hålla borta bakterier. Australian Tea Tree Oil har unika antibakteriella egenskaper och är därför lämplig för att hålla området rent, precis som oljan har en lugnande och lindrande effekt på huden.

Femigel (5x5 ml)
Femigel är en vattenbaserad och hormonfri gel som endast innehåller naturliga ingredienser. Huden i intimområdet är särskilt utsatt för irritation, klåda och andra intimbesvär, som ofta orsakas av bakterier. Femigel har ett rikt innehåll av Australian Tea Tree Oil, som har unika antiseptiska egenskaper och därför motverkar bakterier effektivt i intimzonen, så att du blir av med dina intimbesvär. Med Femigel får du effektiv första hjälpen mot torrhet, irritation, klåda, lukt och andra intima obehag.

Femi Daily (100 ml)
Femi Daily är en gel som bidrar till att förebygga intimbesvär. Gelen är rik på Australian Tea Tree Oil, känd för sina antibakteriella egenskaper. Därför bidrar den effektivt till att motverka bakterier som sätter sig i intimområdet och orsakar irritation, klåda, torrhet och lukt. Femi Daily håller också huden återfuktad, så att du kan känna dig fräsch under hela dagen. Den är pH-reglerad så att den bevarar den naturliga bakteriefloran runt slidöppningen.

Lämplig för:

  • Allmänt obehag
  • Oönskad lukt
  • Klåda
  • Irritation
  • Torrhet

Idealisk intimvårdsrutin:

1. Intim Wash
Det är viktigt att du först tvättar intimområdet noggrant med intimtvål för att få bort bakterier innan du börjar raka dig. Löddra upp produkten på den våta huden i intimområdet och massera in ordentligt för att få med alla bakterier. Skölj med ljummet vatten.

2. Femigel
Det rekommenderas att använda Femigel som kur i intimområdet mot oönskad lukt, klåda och torrhet. Du använder 1-2 tubtryck produkt dagligen i ditt intimområde, runt slidöppningen, på de yttre blygdläpparna och där du upplever intimproblem.
Om dina besvär är mindre uttalade kan du använda Femigel varannan, var tredje dag. 

3. Femi Daily
När du har avslutat kuren med Femigel och har minskat ditt intimbesvär kan du förebygga att det kommer tillbaka genom att applicera Femi Daily - antingen dagligen eller efter behov. Det rekommenderas alltid att du applicerar Femi Daily innan och efter du går till simhallen, så att gelen kan motverka bakterier från vattnet och håller underlivet sunt och i balans.

Innehåll: 1 set

Ingredienser:

Intim wash
Aqua/Water, Disodium Cocoamphodiacetate, Lactic Acid, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Laurate, Sodium Lactate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Chondrus Crispus Powder, 4-Terpineol, Xanthan Gum, Tocopherol, Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) Fruit Extract.

Femigel
Aqua/Water, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, 4-Terpineol, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Hydroxyacetophenone, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

Femi daily
Aqua/Water, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, 4-Terpineol, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Hydroxyacetophenone.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Australian Bodycare & Australian Bodycare Femi
Varunummer: 53778
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.