Eucerin Acute Lip Balm - 10 ml

Eucerin Acute Lip Balm - 10 ml
Se alla produkter från Eucerin & Eucerin Sensitive Skin
Varunummer: 37862

Eucerin Acute Lip Balm innehåller en kombination av unika ingredienser, som aktivt hjälper mot torra och spruckna läppar

Eucerin Acute Lip Balms ativa ingredienser verkar lugnande, reducerar rodnad och irritation samt bidrar till läpparnas naturliga regenerering och främjar läkandet. Läpparna blir fuktade, mjuka och lena.

Eucerin Acute Lip Balm kan också användas runtomkring munnen och behandlar effektivt lip-lick eksem eller torra läppar orsakade av medicinsk behandling.

Egenskaper:

  • Lindrar snabbt torra läppar
  • Effektiv för torra läppar orsakade av medicinsk behandling
  • Gör läpparna återfuktade och mjuka
  • Innehåller inte parfym eller konservering

Aktiva ingredienser

Panthenol omvandlas till Pantothensyra (ett B Complex Vitamin) i huden och förbättrar hudregenerering och reparation. På så vis lindras symptomen på hudirritation väsentligt, såsom torrhet, narighet och rodnad.
Dexpanthenol är också effektiv en effektiv fuktgivare som hydrerar det yttersta lagret av huden och hjälper till med att reducera vattenförlust.
Glycerol, också kallat glycerin, ä färglös, luktfri och icke-toxisk. Glycerol är en fuktbevarande ingrediens som hjälper med att dra till sig vatten och ger långvarigt skydd och vård.
Licochalcone A är en kraftig antioxidant, som har anti-inflammatorisk och hud-lugnande egenskaper. Kommer från roten av ​​den kinesiska lakritsplantagen (Glycyrrhiza Inflata), som naturligt skyddar sina celler mot för mycket soljus. När det används i hudvårdsprodkter, arbetar Licochalcone A för att reducera inflammation och neutralisera fria radikaler, som påverkar hudcellerna negativt och framskyddar åldrandeprocessen.
Primrose Oil är en naturlig växtbaseradolja, som har ett högt innehåll av omega-6 fettsyror - linolsyra och gamma-linolensyra. Dessa hjälper till med att stabilisera hudens naturliga skyddsbarriär och reducera fukt förlust.
Gluco-glycerol är en kombination av glycerol ch glykos. Gluco-glycerol stimulerar bildandet av ​​Aquaporin 3 (AQP3) i människans hudceller, vilket ökar antalet av aquaporiner. Aquaporiner styr vattentillförseln in och ut ur cellerna. Jo fler AQP3 det är, dess bättre är fördelningen av ​​fukt i de djupare hudlagren.
Urea produceras naturligt i huden och är en del av den naturliga fuktfaktorn (NMF), som regulerar hudens fuktinnehåll. Urea kan binda fukt i det yttersta hudlagret. Samtidigt har det också anti-klåda och anti-mikrobiella egenskaper. Som följd härav lugnas och utjämnas hudens yta.
Ceramider är viktiga lipider i den hydrolipide filmen (som skyddar det yttre lagret av huden). Produceras naturligt i sund hud, de stärker hudbarriären och hjälper till med att förhindra fuktförlust som följd av förångning och håller ut med irritation, som kan orsaka inflammation och klåda.

Användning

Eucerin Acute Lip Balm appliceras alltid på helt torra läppar eller hudområden i ett tunt lager. Balmen kan användas så ofta som behövs.   

Innehåll

10 ml

Octyldodecanol  
C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate  
Ricinus Communis Seed Oil  
Caprylic/Capric Triglyceride  
Glycerin  
Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2  
Panthenol or Dexpanthenol  
Aqua  
Butylene Glycol  
Polyglyceryl-3 Diisostearate  
Butyrospermum Parkii Butter  
Hydrogenated Castor Oil  
Glycyrrhiza Inflata Root Extract  
Calcium Pantothenate  
Tocopheryl Acetate  
Oenothera Biennis Oil  
C20-40 Alkyl Stearate  
Cera Alba  
Magnesium Stearate  
Magnesium Sulfate  
BHT 

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.