Dermatologisk Läppvård

Här hittar du ett stort urval av läppvård från märken som rekommenderas och utvecklas i samarbete med fackmän som dermatologer. Produkterna präglas av målet att kombinera tolerans och effektivitet i dermakosmetisk läppvård. Läpparna utsätts för mycket under dagen, speciellt vädret. Därför är det viktigt att komma ihåg att vårda läpparna på bästa sätt. Hitta den produkt som passar dig och dina läppar här.

40 Produkt(er)

Vad är dermakosmetisk läppvård?

Dermakosmetisk läppvård utvecklas i samarbete med hudläkare och säkerställer kvalitetsprodukter som vårdar dina läppar på djupet. Dessa produkter är effektiva problemlösare med kosmetiska egenskaper som hjälper till att behålla dina läppar välfungerande. Du kan känna dig säker på att inga allergivänliga ingredienser eller andra onödiga tillsatser har använts i produkterna.

Varför behöver jag dermakosmetisk läppvård?

Tillsammans med ansikte och händer är läpparna några av de mest utsatta ställena på vår kropp, i samband med vind, väder, föroreningar och liknande. Därför är det viktigt att vi vårdar våra läppar och ger dem något tillbaka. Fukt är vägen framåt för läppar. Läppar som spricker, är torra och flagar kan vara smärtsamma. I denna kategori finns läpprodukter som passar perfekt, oavsett om du vill vårda eller behandla dina läppar.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.