Faaborg Pharma Archiv creme med pump - 1000 ml

Faaborg Archiv Cream 1000 ml med pump är en fuktighetskräm.
(1) Se alla recensioner
Se alla produkter från Faaborg Pharma & Archiv Creme
Varunummer: 7423

Faaborg Archiv Cream 1000 ml med pump är en fuktighetskräm.

Faaborg Pharma Products Faaborg Archiv creme med pump är en fuktighetskräm utan parfym och färgämnen. Den används för torr eller irriterad hud. Fetthalten är 34% som tillför fukt och fett på huden, vilket gör huden mjukare och mer elastisk.

Fördelar:
Faaborg Archiv creme med pump är mycket ekonomisk att använda, det går åt lite åt gången. Krämen gör huden mjukare och mer elastisk. Den gör att huden blir mer motståndskraftig mot sprickor och narighet. Den är lätt att applicera på huden och tränger snabbt in. Krämen kan med fördel användas i samband med steroidterapi. Dermatologer rekommenderar Faaborg Archiv creme som en daglig fuktighetskräm. Den kan användas för alla hudtyper och av både barn och vuxna. Krämen är lätt ta och alla förpackningar har en tätning, som är en säkerhet för både butik och kund. Archiv creme finns i stor förpackning för dem som har en hög konsumtion.


Egenskaper:
Krämen är välkänd. Den har producerats sedan 1964. Den är fri från dofter och färgämnen och är dryg. Den gör huden mjuk och elastisk, vilket kommer att minska skador och eksem. Uteslutande farmaceutiska råvaror används, vilket ger en jämn kvalitet. Faaborg Pharma Products Archie creme är mycket kostnadseffektiv jämfört med andra liknande krämer och finns i flera storlekar.

Användning:
Faaborg Pharma Products Archiv creme kan användas på hela kroppen efter behov. Krämen är mycket ekonomisk, man får pröva sig fram för rätt mängd. Använd den direkt efter dusch eller handtvätt. Archiv creme kan användas av alla, både barn och vuxna

Innehåll: 1000 ml

Aqua (vatten), petrolatum (vaselin), flytande paraffin (paraffinolja), butylenglykol, glycerylstearat, stearinsyra,
Trietanolamin, Lanolin.

Fetthalt 34% 

Ingredienser:

Aqua (vatten), Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Butylene glycol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Triethanolamin, Lanolin

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Allergy Certified

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.