Eucerin pH5 Shower Oil Refill med parfym- 400 ml

Eucerin pH5 Shower Oil Refill med mild doft Med24.se
Se alla produkter från Eucerin & Eucerin Sensitive Skin
Varunummer: 42416

Eucerin pH5 Shower Oil Refill med mild doft

Det här är en praktisk refill som du kan använda för att fylla på din Eucerin pH5 Shower Oil,, vilket sparar både pengar och förpackning. Duscholjan är utvecklad med en pH-neutral formula som stödjer en optimalt balanserad och skyddad hud. Dess milda, ytaktiva ämnen tar hand om hudens enzymer genom att säkerställa en skonsam och effektiv rengöring av kroppen, där skyddsbarriären bevaras. Dessutom tillsätts produkten naturligt, närande oljor som ger dig en mjuk, jämn och mättad hud som inte torkar ut. Duscholjan är speciellt utvecklad för torr, känslig och ömtålig hud.

Egenskaper:

  • I konsumenttester upplevde 99% en milt, rengörande egenskap
  • 99% upplevde att huden kändes mer skyddad
  • 98% tyckte att produkten hjälpte till att förhindra uttorkning
  • 97% upplevde en mjukare och jämnare hud efter användning
  • Milt parfymerad

Eucerin Sensitive Skin:

Huden är naturligt väl rustad mot miljöpåverkan tack vare en skyddande barriär som kontrolleras av enzymer. Enzymer reglerar bakterietillväxt, bibehåller fukt och skyddar mot irritation. I känslig hud minskas emellertid enzymaktiviteten, varigenom barriärfunktionen också påverkas, vilket leder till irritation och torrhet. Eucerin Sensitive Skin är en hudvårdsserie formulerad med unika ingredienser med pH-värdet 5, som återställer enzymaktiviteten, stärker det naturliga skyddet och reglerar fuktbalansen i huden, så att den blir märkbart mjukare och synligt jämnare.

Användning:

Massera in oljan väl på kroppen i duschen och skölj sedan ordentligt - undvik kontakt med ögonen. Därefter kan du med fördel använda en fuktkräm från Eucerin Sensitive-serien.

Innehåll: 400 ml

Ingredienser:

Glycine Soja Oil, Laureth-4, Mipa-Laureth Sulfate, Ricinolja (Ricinus Communis Seed Oil), Poloxamer 101, Parfym, Aqua, Propylene glycol, Panthenol, Tokoferol, Citronsyra, Sodium Citrate

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.