Platt träningsgummiband Runt träningsgummiband Tillbehör till träningsgummiband Träningsgummiband med handtag CLX Träningsgummiband med Loops

Träningsgummiband

Ett elastiskt träningsband väger nästan ingenting och du kan lätt ta med dig det vart du än ska - till jobbet, stugan eller på semester. Med rätt övningar och ett elastiskt träningsband kan du mycket snabbt, på 15-25 min., gå igenom de centrala muskelgrupperna i kroppen. Samtidigt kan träningsbandet fungera som ett komplement till annan styrketräning. Som t.ex. ett stopp under den första halvan av träningsrundan. Fäst bandet runt ett träd, cykelställ eller liknande, gör dina övningar och fortsätt springa. Det elastiska träningsbandet kan också kan användas för övningar som plankan, armhävningar, sit-ups och knäböj.
76 Produkt(er)
Byt ut stoppklossen mot ett elastiskt träningsband. Det finns många stoppklossar när vi ska börja träna. Du tycker inte att du har varken tid eller råd att gå till gymmet, brist på inspiration kan också fungera som ett stort hinder när vi ska träna.
Ett träningsgummiband kan sätta stopp för flera av dessa hinder. Träningsgummiband erbjuder många variationsmöjligheter, både i form av tid, plats och övningar. Och det är på en gång både ett milt, flexibelt och effektivt sätt att träna - om du redan tränar ofta, har ont om tid eller rehabiliteras efter en längre skadeperiod. Det är fler och fler sjukgymnaster som i dag använder sig av träningsgummiband som en del av rehabiliteringen för sina patienter. Med rätt träningsgummiband kan du i ditt eget vardagsrum göra övningar som är på en gång både dynamiska och funktionella samtidigt som du får en mängd motståndsnivåer och stor variation.  

Bekväm och flexibel styrketräningEtt träningsgummiband väger nästan ingenting och du kan enkelt bära det med dig det vart du än går - på jobbet, till fritidshuset eller på ledigheten. Med rätt övningar  kan du kan mycket snabbt, 15-25 min, gå igenom de centrala muskelgrupperna i kroppen. Samtidigt som träningsgummibandet fungerar som ett komplement till annan styrketräning. Lägg in ett stopp på första halvan av löprundan, sätt träningsgummibandet på ett träd, cykelställ, eller liknande, gör dina övningar och fortsätt springa. Träningsgummibandet kan också användas för övningar som plankan, armhävningar, sit-ups och knäböj. 

Öka 25 procent med nya färg. Ett träningsgummiband som ökar upp till 25 procent känns inte så mycket tyngre. Och det beror på bandets flexibilitet, vilket gör dem på en gång skonsamma och effektiva. 
Träningsgummiband finns i många olika motståndsnivåer och ökar med cirka 25 procent för varje band. Motståndsökningen symboliseras med en ny färg. När färgen har blivit för lätt, betyder det att du måste flytta ett steg uppåt i motståndsnivån.  

Träningsgummiband finns för alla. Börja gärna med ett träningsgummiband som mäter 5,5 meter. Med längden har du gott om möjligheter att arbeta med motstånd genom att antingen förkorta eller förlänga träningsgummibandet. Ska du börjar träna, rekommenderas att du börjar med ett gummiband, vars motstånd / belastning är låg. De gula och röda gummibanden är då optimala. Har du redan börjat att träna, kan det blå eller gröna träningsgummibandet vara lämpligare. Om du däremot började med din träning för länge sedan, har du förmodligen ett av de tuffaste träningsgummibanden - svart eller silver, som är de hårdaste.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.