TOGU Dynair Sittdyna Kilformad - Svart - 35x34cm

1
Se alla produkter från Togu
Varunummer: 12724
TOGU Dynair Sittdyna Kilformad - Svart - 35x34cm
 
TOGU Dynair Sittdyna Kilformad är en populär kilformad sittdyna fylld med luft. Den är som en vanlig lutande sittdyna men är mycket bättre för kroppen! Den är plan på en sidan och har massageknoppar på den andra sidan.

TOGU Dynair Sittdyna är en ergonomiskt utformad dyna som har en levande effekt precis som stora träningsbollar. Dynan är bekväm och kan placeras på vilken stol som helst. Den stimulerar omedelbart till korrekt hållning och skapar ständig aktivitet i musklerna runt ryggraden.

TOGU Dynair Sittdyna är en populär kilformad dyna fylld med luft. Den är det ergonomiska valet på arbetet eller hemma för dem som vill uppgradera sin stol. TOGU Dynair Sittdyna består av ftalat fri Rutongummi som är luftfyllt. Både sidor kan användas för att sitta på. På ena sidan är de små massageknoppar och den andra sidan är plan. Den är tvättbar och därför mycket hygienisk.

OBS! För alla Dynair sittkuddar och sittdynor kommer det med en liten pump som du kan använda för att enkelt justera mängden luft i dynan.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.